Mărturii după moartea clinică. Vezi ce spun oamenii că se găseşte în lumina orbitoare VIDEO

Şi-au văzut propriul trup de undeva de sus. Şi au urcat, la cer, printr-un tunel de lumină sau de întuneric. La capătul tunelului, au pătruns într-o lumină orbitoare. Peste 8 milioane de oameni au trăit o astfel de experienţă. Corneliu Vadim Tudor va povesti o experienţă personală.

RomaniaTV.net
18 aug. 2012, 08:28
Mărturii după moartea clinică. Vezi ce spun oamenii că se găseşte în lumina orbitoare VIDEO

Toţi spun că, pe măsură ce au intrat în această lumină, au fost pătrunşi de un sentiment de iubire şi de pace. Şi-au întâlnit rudele şi prietenii. Au ales să se întoarcă în trup, din motive dferite, dar spun că experienţa a fost unică, greu de descris în cuvinte. „Doamne, aleg să mă întorc pe Pământ doar pentru ei. În clipa următoare imaginea s-a şters. M-am uitat încă o dată la poartă. M-am uitat la oamenii aceia care mă strigau şi am început să cobor. A fost aşa de crunt să guşti veşnicia într-un trup de pământ”, a spus un bărbat.

Povestea a trei dintre ei a fost prezentată la „România de poveste”, de la România TV. Un ateu, un pastor şi un alcoolic l-au văzut pe Dumnezeu şi descriu iadul şi raiul. „Pentru prima dată în viaţa mea am început să mă rog la Dumnezeu. Am zis: dacă exişti, Doamnezeule cu adevărat, te rog să mă ierţi şi să mă scapi de acest foc îngrozitor al iadului”, a spus ateul.