Mărturii după moartea clinică. Vezi ce spun oamenii că se găseşte în lumina orbitoare VIDEO

Publicat: Sâmbătă, 18 August 2012 11:28 // Actualizat: Sâmbătă, 18 August 2012 23:42 // Sursa: Romania TV

Şi-au văzut propriul trup de undeva de sus. Şi au urcat, la cer, printr-un tunel de lumină sau de întuneric. La capătul tunelului, au pătruns într-o lumină orbitoare. Peste 8 milioane de oameni au trăit o astfel de experienţă. Corneliu Vadim Tudor va povesti o experienţă personală.

Toţi spun că, pe măsură ce au intrat în această lumină, au fost pătrunşi de un sentiment de iubire şi de pace. Şi-au întâlnit rudele şi prietenii. Au ales să se întoarcă în trup, din motive dferite, dar spun că experienţa a fost unică, greu de descris în cuvinte. "Doamne, aleg să mă întorc pe Pământ doar pentru ei. În clipa următoare imaginea s-a şters. M-am uitat încă o dată la poartă. M-am uitat la oamenii aceia care mă strigau şi am început să cobor. A fost aşa de crunt să guşti veşnicia într-un trup de pământ", a spus un bărbat.

Povestea a trei dintre ei a fost prezentată la "România de poveste", de la România TV. Un ateu, un pastor şi un alcoolic l-au văzut pe Dumnezeu şi descriu iadul şi raiul. "Pentru prima dată în viaţa mea am început să mă rog la Dumnezeu. Am zis: dacă exişti, Doamnezeule cu adevărat, te rog să mă ierţi şi să mă scapi de acest foc îngrozitor al iadului", a spus ateul.

 

3 Comenteaza // Vezi comentarii
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
26 aug 12:06
Răspunde | Votează email 0 email
suca
-Acest 'povestitor' se vede ca este schizofrenic.Asemenea indivizi traiesc permanent in alta lume precum toti de teapa lui.Unora le Dumnezeu puteri para,supra,normale sau de a face minuni 'speciale/deosebite/,etc.Manifestari ale unor boli care exista,unele cu care ne nastem,altele dobandite prin accidente.Fiecare adauga versiunea sa la cele auzite si asa s-a ajuns la milioane de asemenea 'povestitori'...dar pentru un cont pe un site aducator de rating,merita speculat...
18 aug 16:23
Răspunde | Votează email 0 email
Mircea ALB
Pentru cei care INCA va indoiti ca exista viata dupa moarte, urmariti marturia unui ateu inrait(Gavril Barnutiu) care dupa 13 ore de moarte clinica, revine la viata TOTAL SCHIMBAT SI TRANSFORMAT. Marturia lui o gasiti in integralitate pe Youtube la IDul: mirceaiutub sub denumirea: După 13 ore în morgă, revine la viață ! Tot acolo veti mai gasi si alte marturii si experiente dupa moarte EXTREM DE SOCANTE SI DE INTERESANTE. Numai cel care cunoaste adevarul este liber cu adevarat.
18 aug 14:24
...si prietenii. Au ales sa se întoarca în trup, din motive dferite, dar spun ca experienta a fost unica, greu de descris în cuvinte.Rtv Posted in ...
1
EUR
4.6528
RON
11 Dec
noapte -1 °
zi 2 °
Ultimele joburi adaugate
24 H