Mărturii dureroase ale părinţilor lui Gică Popescu: E o palmă de la Dumnezeu VIDEO

Gică Popescu a fost condamnat la 3 ani şi o lună de închisoare în Dosarul Transferurilor. Părinţii fostului căpitan al Barcelonei afirmă că decizia instanţei este o lovitură foarte grea şi nici măcar fiul lor nu se aştepta să primească o condamnare cu executare.

06 mart. 2014, 18:47
Mărturii dureroase ale părinţilor lui Gică Popescu: E o palmă de la Dumnezeu VIDEO

Durere fără margini în familia lui Gică Popescu după condamnarea acestuia la închisoare cu executare. „Suntem supăraţi, că nu ne aşteptam la aşa Mărţişor. E păcat de Gică, suferă acolo… Vă daţi seama cât a muncit el peste hotare, ca să-şi facă un nume şi acum, dintr-o dată, l-a pierdut. Eu i-am spus să fie tare, că mai multă lume a trecut prin aşa ceva, că nu se termină pământul cu el„, a declarat tatăl fostului fotbalist, pentru România TV.

Citeşte şi Victor Ponta: Ca simplu cetăţean, susţin graţierea lui Gică Popescu. Ca premier, nu mă pronunţ

La rândul ei, mama lui Gică Popescu a spus la Antena 3: „Ne-a sunat el şi ne-a zis: mamă, vă rog din suflet să fiţi tari, că eu ştiu să mă descurc. Aveţi grijă de sănătate, că ştie că suntem amândoi bolnavi. Şi vă rog din suflet să mă înţelegeţi. Cred că nu merita copilul meu o aşa pedeapsă. O palmă de la Dumnezeu, de nu vă pot spune. Ne-a pus pe toţi pe butuci”.

Citeşte şi Un deţinut de la Rahova povesteşte: Gică Popescu ţipa la noi, Meme Stoica ţipa la Jean Pădureanu VIDEO

Cred că nu merita, cât a fost de bun şi cât a fost de conştiincios, cât a facut pentru România şi pentru celelalte ţări pe unde a jucat, cred că nu merita aşa ceva. Mai bine pe noi să ne fi pedepsit Dumnezeu cumva, dar nu pe el. E dureros, că a lăsat doi copii, o familie, soţia care trebuie să se zbată acum pentru toate”.

Citeşte şi Soţia lui Gică Popescu, în lacrimi la Rahova. Declaraţii emoţionante VIDEO

Mărturiile părinţilor lui Gică Popescu