Mărturiile unui român aflat la locul atentatului de la Paris: Oamenii sunt speriaţi! VIDEO

Un român aflat în vacanţă în Franţa, Adrian, cazat pe strada unde s-a produs tragedia de la Paris, a descris în exclusivitate pentru România TV atmosfera din capitala Franţei, imediat după atentatul terorist în care şi-au pierdut viaţa 12 persoane.

07 ian. 2015, 16:08
Mărturiile unui român aflat la locul atentatului de la Paris: Oamenii sunt speriaţi! VIDEO

Adrian a ajuns la locul atacului terorist de la Paris, pe strada unde se află redacţia săptămânalului Charlie Hebdo, la puţină vreme după producerea evenimentelor. Miercuri după-amiază, Adrian a împărtăşit la România TV primele impresii după atac.

Citeşte şi ATAC TERORIST la PARIS. Al doilea ATENTAT la Charlie Hebdo, din cauza unor caricaturi privind islamiştii

Aici încă mai sunt salvări şi maşini de poliţie. Lumea s-a adunat la faţa locului. Sunt foarte mulţi curioşi, dar şi reprezentanţi ai comunităţilor musulmane şi evreieşti. Astăzi am ajuns la Paris, suntem în vacanţă, şi suntem cazaţi chiar pe strada unde a avut loc atentatul.

Citeşte şi ATENTAT la redacţia CHARLIE HEBDO. PRIMELE IMAGINI cu atacatorii VIDEO

Este multă poliţie pe stradă, cred că s-au securizat deja majoritatea clădirilor. S-au pus banderole peste tot, s-a limitat traficul. Oamenii sunt speriaţi. Zona este destul de centrală. Sediul revistei despre care se vorbeşte e aproape de Catedrala Notre Dame, unul dintre principalele puncte de atracţie ale Parisului. Toţi se uită suspicioşi de jur-împrejur, e destul de ciudat„, a declarat Adrian, la România TV.

Citeşte şi ATAC ARMAT la redacţia Charlie Hebdo. Ce a apărut pe pagina de Twitter a publicaţiei la o oră după ATENTAT