Mărturisire surprinzătoare a Mariei Constantin despre divorţul de Marcel Toader. „Eu recunosc, am ajuns la psiholog….”

Cântăreața Maria Constantin, care nu se sfiește să reacunoască faptul că trece prin una dintre cele mai dificile perioada din viața sa, a acceptat să vorbească despre felul cum reușește să facă față presiunii pe care o resimte în aceste momente.

27 nov. 2017, 09:42
Mărturisire surprinzătoare a Mariei Constantin despre divorţul de Marcel Toader. „Eu recunosc, am ajuns la psiholog….”

Aflată în plin proces de divorț cu Marcel Toader, Maria Constantin susține că nu i-a fost deloc ușor, motiv pentru care a decis să ceară ajutorul unui psiholog și să facă terapie, scrie jurnalul.ro.

Citeşte şi Maria Constantin, decizie de ULTIMĂ ORĂ în scandalul divorţului de Marcel Toader. „Nu este o ruşine…”

„A merge la psiholog într-o perioadă grea din viața ta nu este nicio rușine. Eu recunosc, am ajuns la psiholog, fac terapie. Și asta m-a ajutat să-mi dau seama că, prin câte am trecut, sunt totuși un om normal, cu toate țiglele pe casă. Că sunt încă un om destul de optimist, care vede partea frumoasă a vieții”, spune Maria Constantin.

Cântăreața susține că mama ei este cea mai afectată de tot scandalul în care ea este implicată și face tot posibilul să se păstreze puternică de dragul acesteia.

Citeşte şi Mama Mariei Constantin a ajuns la spital! Femeia a fost internată la Terapie Intensivă

„Cel mai greu a fost pentru mama mea care mă suna și plângea în telefon, iar eu mă abțineam să nu plâng și eu. Multă lume probabil s-a întrebat de ce nu am spus nimic, de ce nu am dat nicio replică. Dar răspunsul meu a fost mereu o nouă realizare. Eu așa am fost crescută, să nu vorbesc despre alții, ci numai despre mine. Iar despre mine vorbește munca mea”, declară Maria Constantin.