Mărturisiri CUTREMURĂTOARE ale fratelui Mădălinei Manole: „Îi spune mereu că ea…”

La 8 ani de la moartea Mădălinei Manole, fratele artistei face mărturisiri dureroase. Într-un interviu, Marian Manole spune că tatăl său o visează des pe Mădălina şi că el a rămas acum singurul sprijin al familiei.

13 iul. 2018, 09:45
Mărturisiri CUTREMURĂTOARE ale fratelui Mădălinei Manole: „Îi spune mereu că ea…”

În 14 iulie 2018, se împlinesc opt ani de când „fata cu părul de foc” a fost găsită fără suflare, în holul vilei sale, chiar de ziua ei de naștere. Deși procurorii au demonstrat otrăvirea cu Furadan, iar Mădălina a lăsat un sms, părinții vedetei, Ion și Eugenia Manole, au susținut mereu că fata lor ar fi fost omorâtă, nu s-ar fi sinucis.

Mărturisirile emoționante ale fratelui Mădălinei Manole au legătură cu trăirile și durerea familiei. Marian a povestit că el își visează mai rar sora, dar că tatăl său o visează des și primește multe mesaje de la ea, în vis.

„Tata o visează destul de des. Mădălina îi spune mereu că ea nu a făcut ce s-a spus despre ea și că acum e fericită acolo, cu Șerban (n.r. – Georgescu, primul său soț) și cu mama”, a mărturisit Marian Manole, potrivit Libertatea.

Marian a mai spus că Mădălina a continuat să-și iubească primul soț și după divorț.

„Îl mai iubea. Vorbeam cu ea. A divorțat pentru că Șerban mai avea unele scăpări, iar ea era mai sensibilă. Apoi, l-a luat pe ăsta din Botoșani, care a fost mult mai rău”.

Deși pare de necrezut, Marian și Ion Manole nu și-au mai văzut nepotul de la tragedia petrecută în urmă cu opt ani. Conform familiei cântăreței, fiul Mădălinei nu știe că mai are un bunic, unchi și verișori.

„Am renunțat să-l mai sunăm (pe Petru Mircea – n.r.), pentru că atunci când am încercat, nu ne-a răspuns. Să-l sun și ce să-i spun? Că el mi-a băgat sora și mama în groapă?”, a mai spus Marian Manole.

Fratele Mădălinei a adăugat că în toți acești ani a strâns o mulțime de cadouri pe care și-ar fi dorit să i le dea nepotului său. Marian îl vede pe fiul Mădălinei doar în pozele care mai apar în presă.