Mărturisiri emoţionante despre Aurelia Ion. Diriginta ei vorbeşte pentru prima dată după tragedie

Aurelia Ion a învăţat din greu să ajungă să-şi împlinească visul, iar acum, când intrase "în linie dreaptă", soarta i-a tăiat aripile. Aurelia a fost condusă, joi, pe ultimul drum, sub privirile îndurerate a sute de oameni. Printre cei care au rămas marcaţi de această tragedie se numără şi Sanda Molnar, diriginta fetei.

RomaniaTV.net
24 ian. 2014, 12:35
Mărturisiri emoţionante despre Aurelia Ion. Diriginta ei vorbeşte pentru prima dată după tragedie

Aurelia Ion, al cărei destin a fost frânt de incompetenţa autorităţilor, la numai 23 de ani, a fost înmormântată joi. VEZI: IMAGINI DE LA INMORMÂNTARE

Ştirea morţii fulgerătoare a Aurei a fost primită cu multă suferinţă de fosta ei dirigintă, Sanda Molnar, care ne-a vorbit despre pasiunile arzătoare ale tinerei, dar şi despre viaţa grea pe care o ducea în timpul perioadei gimnaziale.

„Eu am fost diriginta ei timp de patru ani de zile. Era o fetiţă foarte liniştită şi citea foarte mult, aproape tot timpul… chiar şi în recreaţii. Ştiu că era pasionată de literatură, filosofie, dar şi de operele ştiinţifico-fantastice. Avea numai note mari, era una dintre premiantele clasei. Eu predam matematică şi era conştiincioasă chiar şi la această disciplină. Dar un copil care să citească atât de mult nu am mai avut”, a povestit Sanda Molnar, fosta dirigintă a Aurei Ion, potrivit ziarulring.ro.

După ce ieri, Aurelia Ion a fost condusă pe ultimul drum cu o durere nemărginită, azi apropiaţii îi spun adio pilotului Adrian Iovan.

În urma accidentului, au fost răniţi copilotul Răzvan Petrescu şi patru medici – Radu Zamfir de la Spitalul Fundeni, Valentin Calu de la Elias, Cătălin Pivniceru de la Spitalul „Sf. Maria” şi Sorin Ianceu de la Spitalul Municipal din Beiuş, judeţul Bihor.

Citeşte şi: ADRIAN IOVAN a murit cu gândul la fiul său. Ce a strigat pilotul, cu ultimele puteri

Citeşte şi:

Mărturii cutremurătoare de la locul tragediei din Apuseni: Studenta avea lacrimile îngheţate pe faţă VIDEO

Studenta moartă în accident, înmormântată cu ONORURI MILITARE. Aurelia Ion, avansată la gradul de locotenent

Citeşte şi: Cine trebuia să fie în locul studentei Aura Ion, în avionul care s-a prăbuşit în Apuseni FOTO

ACCIDENT AVION: Mărturii INCREDIBILE ale primului om care a ajuns la epavă

Pilotul Adrian Iovan şi-a pregătit mormântul încă de acum o lună. La finalul anului 2013, după ce şi-a îngropat tatăl, Adrian Iovan le-a cerut muncitorilor din Cimitirul Bellu Catolic să-i pregătească şi lui mormântul.

Imediat dupa ce şi-a înmormântat tatăl, domnul Iovan mi-a cerut să-i aranjez şi lui mormântul, lângă cel al părinţilor. M-a rugat să-i pun o pală de elice, aşa cum se pune la aviatori şi să-i pun şi poza din tinereţe, dar şi numele, cu funcţia pe care a avut-o. Este foarte trist ce s-a întâmplat, şi-a presimţit moartea”, a declarat unul dintre muncitorii din cimitir.

Citeşte şi Medicul EROU Radu Zamfir, la două zile după accident. „Marele meu REGRET e că ceilalţi doi nu mai sunt” VIDEO