MĂRUŢĂ îşi apără finul după ce PEPE a fost atacat de Zăvoranu. Mesajul înduioşător te va lăsa fără cuvinte

Cătălin Măruţă a postat recent un mesaj pe internet prin care i-a luat apărarea finului său, Pepe, după ce Oana Zăvoranu l-a atacat dur imediat după căsătoria cu Raluca Pastramă.

29 iul. 2014, 15:48
MĂRUŢĂ îşi apără finul după ce PEPE a fost atacat de Zăvoranu. Mesajul înduioşător te va lăsa fără cuvinte

Naşul Cătălin Măruţă şi-a intrat deja în rol şi îşi protejează finul. El a postat recent pe contul lui de Facebook un mesaj în care îi ia apărarea lui Pepe, încercând să le explice fanilor ce persoană minunată este acest artist.

Citeşte şi SCANDAL MONSTRU după nunta lui Pepe: „Oana Zăvoranu este o FRUSTRATĂ bătrână!”

Dacă mi-ar sta în puteri, aş face în aşa fel, încât toţi românii să-l cunoască personal pe artistul şi, mai ales, pe OMUL Pepe. Fiind o persoană publică, el devine, automat, subiectul subiectelor senzaţionale de la TV, dar puţină lume ştie ce suflet şi ce caracter impecabil are… Aşa cum ştiţi, sunt naşul lui, l-am cununat de curând, aceasta este urmarea firească a faptului că ne cunoaştem de ceva vreme. Dar nu acesta este motivul pentru care am simţit nevoia să scriu aceste rânduri. Pepe este un artist foarte iubit, asta ştie toată lumea, dar poate nu sunt mulţi cei care ştiu ce potenţial uman are, ce e capabil să facă de dragul fiinţelor dragi. Şi apropo de asta, sunt mai sigur decât oricine că a găsit în Raluca, soţia lui, jumătatea perfectă, femeia care i-a dăruit primul copil, care se înţelege cu el din priviri. Este, pe cât de frumoasă şi cu un bun simţ rar întâlnit în ziua de azi, şi foarte modestă, niciodată n-a încercat să facă din iubirea ei cu Pepe o rampă către celebritate. Să le dea Dumnezeu mulţi ani frumoşi şi norocoşi, împreună!„, a scris Cătălin Măruţă pe contul său de Facebook.

Acest mesaj vine la scurt timp după ce Oana Zăvoranu a declarat că fostul ei soţ nu îşi iubeşte actuala nevastă, considerându-l un escroc sentimental. Mai mult, ea a spus că Pepe îşi înşală partenera.