MASACRU în familie. Patru adulţi şi un copil au fost ucişi de unul dintre membrii acesteia GALERIE FOTO

Anchetatorii francezi au descoperit într-un apartament din Pau cadavrele a patru adulţi şi al unui copil , membrii unei familii franco-spaniole din Pau(Sud-Vestul Franţei. Mama copilului a fost găsită moartă, sugrumată cu bandă adezivă, iar tatăl, cu venele tăiate. Anchetatorii promovează varianta unei tragedii familiale.

11 iul. 2018, 08:02

Pompierii aufost solicitaţi pentru intervenţie, după ce un incendiu a izbucnit în apartamentul familiei aflat la etajul blocului de locuinţe, aflat în centrul localităţii. Când echipele de intervenţie au ajuns la locul tragediei, au avut parte de imagini macabre.

Este vorba despre două cupluri şi un copil care se aflau în momentul masacrului împreună, în acelaşi apartament. Anchetatorii au descoperit „urme de violenţă asupra unui cuplu şi asupra unei femei din celălalt cuplu. Toate acestea conduc la ipoteza unei tragedii de familie”, a informat o sursă din cadrul anchetei, informează Belga.

„O femeie tânără a fost descoperită legată cu bandă adezivă în jurul gâtului”, în camera de baie, a precizat o sursă din cadrul anchetei. Soţul acesteia şi-ar fi tăiat venele, au mai spus anchetatorii.

Masacru în familie

Părinţii tinerei, care se aflau în momentul atacului în apartament, în vizită, „aveau urme de violenţă provocate de obiecte contondente”, a detaliat aceeaşi sursă, care a mai precizat că, în cazul copilului în vârstă de numai 2 ani,  acesta ar fi murit din cauza fumului degajat în urma incendiului care cuprinsese canapeaua din locuinţă, a precizat adjunctul Primarului din Pau.

Citeşte şi Cinci morţi, între care şi un copil, într-un incendiu izbucnit într-un apartament

Interogaţi de cotidianul regional Sud-Vest , vecinii celor două familii au povestit că „în cuplul franco-spaniol se produceau frecvent dispute”. Unul dintre colegii soţiei a dezvăluit că, recent, femeia depusese la poliţie o plângere împotriva soţului ei, acuzându-l de violenţă. Soţul era francez de origine, iar soţia lui, spaniolă, avea 30 de ani şi era profesor stagiar, potrivit Belga.

Părinţii tinerei profesoare veniseră în vizită la ei, la Pau. În jurul orei 5:00 dimineaţa, a izbucnit scandalul care a degenerat rapid într-un masacru în familie.