MASACRUL de la Perla: Averea şi portretul ucigaşului. În trecut, fusese acuzat de loviri VIDEO

Atacatorul de la coaforul din zona Perla avea o stare materială foarte bună, el fiind posesorul a trei autoturisme, însă avea şi un credit de 42.000 de euro. Gheorghe Vlădan are 53 de ani şi era şofer la Policlinica Ministerului Administraţiei şi Internelor.

RomaniaTV.net
05 mart. 2012, 17:10

Cauza oribilei crime de la frizeria din zona Perla este gelozia. Atacatorul deţinea legal arma cu care a ucis două persoane şi a rănit alţi şase oameni. Gheorghe Vlădan a fost internat în 2010 la Pshihiatrie, la Spitalul MAI. Cu toate acestea, bărbatul a trecut cu brio examenul psihologic periodic.

Luni, în jurul orei 14.00, bărbatul fusese la serviciul soţiei şi au discutat aproximativ 5 minute în faţa salonului. Martorii spun că a fost o discuţie paşnică.

Cei doi se aflau în divorţ. Soţia lui trăia o adevărată dramă conjugală, fiind posibil ca divorţul să vină pe fondul deselor bătăi pe care femeia le încasa. Totadată, se pare că exista o rivalitate între cei doi, în ceea ce priveşte averea considerabilă a cuplului.

La data de 1 martie, soţia, Florina Vlădan, a depus o plângere la Poliţie, spunând că este ameninţată şi terorizată. Potrivit Cancan, Florina Vlădan a scos la vânzare cu 150.000 de euro casa din apropierea Parcului Carol, unde locuise împreună cu Gheorghe Vlădan.

În  2005, Vlădan a fost acuzat de ameninţare, insultă şi loviri sau alte violenţe, instanţele de judecată dispunând achitarea aceastuia la fond şi recurs, în septemrbrie 2006.

Conform datelor obţinute de reporterii România TV, ucigaşul este şofer la Policlinica Kretzulescu, din Capitală. Din  declaraţia sa de avere reiese că familia ucigasului poseda trei maşini, iar barbatul avea un venit de 20.000 de lei pe an. Soţia lui, angajată la SC Igiena SA, avea un venit anual de 12.000 de lei.

Cei doi aveau un credit la bancă de 42.000 de euro şi deţineau mai multe terenuri. Unul de 800 de metri pătraţi în judeţul Teleorman, dar şi unul de 100 de metri pătraţi, în Capitală.

Fiul lor, Bogdan Cristian Vlădan (23 de ani) este vicepreşedinte la TNL, filiala Sector 2, şi student la SNSPA – Administraţie Publică.

Click aici pentru a vedea aici declaraţia de avere a lui Gheorghe Vlădan, cel care a comis masacrul de la Perla

Criminalul este primul din stânga