Directoarea unei şcoli din Constanţa, demisă după ce pe site-ul instituţiei au apărut anunţuri erotice

Şcoala gimnazială Ion Borcea din judeţul Constanţa se poate lăuda cu o performanţă nedorită. Site-ul de web al instituţiei de învăţământ este un adevărat bordel. Pe lângă paginile care prezintă performanţele micilor şcolari, găseşti şi poze care te invită să-ţi alegi o escortă sau o sesiune de masaj erotic cu finalizare. După ce întreaga poveste a apărut în presă, directoarea Doiniţa Sârbu a fost demisă.

06 mai 2015, 20:40
Directoarea unei şcoli din Constanţa, demisă după ce pe site-ul instituţiei au apărut anunţuri erotice

Curioşii care intră pe site-ul Şcolii Gimnaziale Ion Borcea observă imediat că nu au de a face cu o simplă pagină dedicată elevilor şi părinţilor. Pe prima pagină sunt relevate rezultatele bune la învăţătură ale celor mici la sport sau matematică, dar atenţia cititorului este atrasă imediat de către secţiunea de „Anunţuri”.

Citeşte şi: Profesoara care a făcut sex pe rând cu elevii în clasă a fost condamnată

Şcoala are o secţiune de anunţuri foarte bine dezvoltată. Poţi să cumperi sau să vinzi orice fel de produse şi cine doreşte poate să-şi publice informaţiile cu tot cu poze. Elevele aflate în căutarea de informaţii despre şcoala lor pot să găsească metode de angajare, de exemplu, iar printre cele mai populare sunt cele la saloanele de masaj erotic sau la studiourile de videochat pentru adulţi.

Inspectoratul Şcolar Judeţean Constanţa a decis să o demită pe directoarea Doiniţa Sârbu.

„Analizând faptele prezentate de către cotidianul Adevărul, consiliul de administraţie al ISJ Constanţa a decis încetarea detaşării din funcţia de director a doamnei D.S., urmând ca noul director să fie ales prin vot secret în cadrul consiliului profesoral”, a declarat Cristina Ivan, purtătorul de cuvânt al ISJ Constanţa, potrivit adevarul.ro.