Ce mască de faţă ar trebui să foloseşti în funcţie de tipul de piele

Pielea facială are nevoie de o îngrijire specială. Pe lângă curățarea zilnică, ea are nevoie de măști și alte tratamente naturale care s-o mențină sănătoasă și lipsită de imperfecțiuni. În funcție de tenul pe care-l ai, este important ca în fiecare săptămână să aplici pe tegument o mască facială.

RomaniaTV.net
19 oct. 2017, 09:27
Ce mască de faţă ar trebui să foloseşti în funcţie de tipul de piele

Cel care determină care este cea mai bună mască pentru tine este tipul de ten pe care-l ai, și anume:

Pentru ten mixt

După cum numele o arată, tenul mixt este o combinație între piele uscată și grasă. Așadar, dacă ai acest tip de tegument, ar trebui să optezi pentru măștile faciale pe bază de fructe. Acizi prezenți în fructe (acid malic, citric și tartaric) sunt ideali pentru acest tip de ten.

Citeşte şi Şi-a pus maioneză pe faţă! A avut efecte ULUITOARE asupra ei

Pentru ten gras

Tenul gras are nevoie de o îngrijire specială deoarece există riscul de apariție a acneei. Pentru a preveni această problemă, ar trebui să optezi pentru masca facială cu perle. În acest tratament facial, crema și masca pe bază de perle sunt utilizate pentru a absorbi excesul de sebum produs de piele.

Pentru ten uscat

Pielea uscată pare lipsită de viață și deshidrată. Persoanele care au acest tip de piele ar trebui să apeleze la tratamentul galvanic, care hidratează tegumentul în profunzime și îl lasă catifelat.

Ce se întâmplă dacă amesteci demachiantul cu SARE de bucătărie. Ăsta e SECRETUL pe care nu ţi-l spune nimeni

Ten sensibil

Pielea sensibilă se irită și înroșește foarte repede. Cea mai bună modalitate prin care poți avea grijă de acest tip de ten este să faci un tratament facial cu oxigen. Măștile și cremele folosite hidratează pielea, lăsând-o radiantă și mai puțin iritată.

Piele îmbătrânită

Dacă ai trecut de 35 de ani, ar trebui să începi să acorzi mai multă atenție îngrijirii tenului. După ce producțiile de colagen și elastină scad, pielea începe să îmbătrânească și devin vizibile liniile fine, ridurile. Cea mai bună modalitate prin care poți încetini procesul de îmbătrânire este folosind masca pe bază de vin.

Cum să prepari o mască antirid