Patriarhul Daniel a mers cu maşina SPP la sfinţirea Catedralei Neamului. SPP: Maşina are asigurare RCA

Patriarhul Daniel a fost adus duminică pentru sfinţirea Catedralei Neamului cu o limuzină Mercedes. Pe site-ul Autorităţii de Supraveghere nu se găseşte o poliță RCA validă pentru mașina respectivă. Patriarhia a spus că maşina aparţine SPP, iar instituţia de pază a asigurat că maşina are RCA.

RomaniaTV.net
26 nov. 2018, 10:22

UPDATE Maşina care l-a dus pe PF Daniel la sfinţirea catedralei Neamului aparţine Serviciului de Protecţie şi Pază şi a fost pusă la dispoziţia Patriarhului Ecumenic Bartolomeu, Arhiepiscop al Constantinopolului deoarece aşa prevede protocolul, Patriarhul având rang de preşedinte de stat, au explicat surse din cadrul Serviciului de Protecţie şi Pază pentru Adevărul.ro

Acestea au completat că bolidul are poliţă RCA validă, dar că aparţinând unei structuri militare nu apare pe site-urile comune la care are acces oricine.

________

Patriarhul Daniel a fost adus duminică pentru sfinţirea Catedralei Neamului cu o limuzină Mercedes. La o verificare pe site-ul Autorităţii de Supraveghere se poate constata că mașina respectivă nu are o poliță RCA validă.

RCA este o asigurare obligatorie prin lege, iar șoferii prinși fără poliță RCA valabilă sunt amendați cu 2.000 de lei.

Catedrala Mântuirii Neamului a fost sfinţită duminică de către Patriarhul ecumenic Bartolomeu al Constantinopolului și Preafericitul Părinte Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, împreună cu mai mulţi ierarhi ortodocși români și străini. La acest eveniment au participat aproximativ 20.000 de credincioși. De asemenea, alţi aproximativ 2.000 de invitaţi i-au parte la slujbă în interiorul catedralei.

Citeşte şi: Catedrala Mântuirii Neamului a fost sfinţită. Aproximativ 20.000 de credincioşi au participat la slujbă