Maşină căutată în Olt, apel disperat

Mașină căzută în râul Olt, căutată de pompierii sibieni. Un apel disperat la 112 anunta noaptea trecută că o maşină a căzut în Olt. Echipele de salvare şi pompierii au mers la faţa locului însă maşina a fost de negăsit. Luni căutările au fost reluate.

18 dec. 2017, 11:15
Maşină căutată în Olt, apel disperat

Echipele de salvare ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Sibiu au fost alertate duminică noapte spre luni că o mașină care circula pe DN7 ar fi căzut în râul Olt în zona localității Boița. Alerta s-a dat în județul Sibiu, în jurul orelor 01.00, în urma unui telefon primit pe numărul de urgență 112.

„S-a anunțat că un autoturism ar fi căzut în Olt, pe DN 7, în apropiere de kilometrul 248, în afara localitatii Boita. ISU Sibiu desfasoara activitati de cautare”, a precizat Elena Welter, purtător de cuvant al IPJ Sibiu.

Potrivit stiridesibiu.ro, autospeciala de descarcerare a ISU si o ambulanță SMURD au intervenit în locul indicat de Poliție și au verificat zona, fără niciun rezultat însă în timpul nopții.

„Solicitarea a fost pentru o presupusă mașină căzută în Olt, s-au facut verificări pe timp de noapte iar in cursul zilei de luni căutarile vor continua”, a precizat pentru stiridesibiu.ro Ramona Nistor, purtător de cuvânt al ISU Sibiu.