Maşină cu girofar şi sirenă, ultima aroganţă pentru interlopii din Lugoj UPDATE

Un clan din Lugoj are mașină cu girofar și sirenă, întocmai ca ale poliţiei! Maşina a fost filmată în timp ce se plimba în voie, pe străzile orașului.

27 feb. 2017, 09:23
Maşină cu girofar şi sirenă, ultima aroganţă pentru interlopii din Lugoj UPDATE

UPDATE: Şoferul din municipiul Lugoj, judeţul Timiş, care a fost filmat conducând o maşină pe care montase un girofar cu sirenă, fără a avea o autorizaţie în acest sens, a fost identificat de către poliţişti şi amendat cu suma de 2.900 lei.

Poliţiştii municipiului Lugoj din judeţul Timiş l-au identificat, luni, pe şoferul care a fost filmat conducând o maşină cu sirenă şi girofar, neautorizată, pe o stradă din oraş.

”În urma verificărilor efectuate, poliţiştii l-au identificat şi depistat pe conducătorul auto, un tânăr de 29 de ani care a fost sancţionat contravenţional cu amendă de 2.900 lei, pentru montarea şi folosirea unor mijloace speciale de avertizare sonoră şi luminoasă pe alte autovehicule decăt cele prevăzute de lege. Poliţiştii au procedat la confiscarea dispozitivului respectiv”, a declarat Ancuţa Morariu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Timiş.

O maşină din Lugoj este dotată cu girofar şi sirenă, dar nu are însemne care să justifice utilizarea lor. În imagini se vede cum şoferul circulă dus-întors cu viteză, pe o stradă, apoi intră într-o curte.

Utilizatorii reţelelor de socializare care au urmărit filmarea spun că la volan s-ar afla un cetăţean de etnie romă care face parte dintr-un clan periculos din Lugoj.

IPJ Timiş nu s-a autosesizat, însă reprezentanţii Inspectoratului au precizat că în cursul zilei de azi vor da detalii despre incident iar şoferul va fi sancţionat.