Maşină de un milion de dolari, creată special pentru Ion Ţiriac VIDEO

Cel mai mare colecţionar de bijuterii pe patru roţi a primit, joi, o nouă maşină de lux. Ion Ţiriac şi-a mărit colecţia cu un model Porsche 918 Spyder special creat pentru el. Este cel mai scump din portofoliul producatorului german, realizat intr-o serie limitata şi costă aproximativ un milion de dolari

RomaniaTV.net
27 aug. 2015, 11:50
Maşină de un milion de dolari, creată special pentru Ion Ţiriac VIDEO

Noua achiziţie a lui Ion Ţiriac este considerată de împătimiţii industriei auto o minune a tehnicii. Bijuteria pe patru roţi costă aproximativ un milion de dolari şi doar în  2,6 secunde  ajunge la 100 de km pe oră, iar viteza maximă este de 345 km/oră.

 

 

Porsche 918 Spyder este o maşină sport hibrid care dispune de un motor V8 de 4.6 litri şi 608 cai putere, dar şi de două motoare electrice de 279 de cai putere. Vehiculul a fost produs într-o serie limitată de 918 exemplare şi are numărul 378.

Colecţia omului de afaceri este una impresionantă: conţine peste 300 de maşini valoroase şi a devenit un adevărat muzeu.

Printre vizitatorii colecţiei se numără şi copii, motiv pentru care Ţiriac va cumpăra un autobuz pentru a-i transporta pe aceştia.

Din colecţia lui Ion Ţiriac fac parte şi Rolls Royceul Phantom al lui Elton John, unul care i-a aparţinut ducesei de York şi un Aston Martin similar cu cel condus de „agentul 007” în filmul produs în 1987.

 Citeşte şi Ion Ţiriac, o nouă lovitură de MILIOANE DE EURO în România