MAŞINĂ ÎN FLĂCĂRI PE AUTOSTRADA SOARELUI, în apropiere de podul de la Feteşti GALERIE FOTO şi VIDEO

O maşină a luat foc pe Autostrada Soarelui, informează România TV. Incidentul s-a produs pe A2 în apropiere de punctul de taxare pe podul de la Feteşti. În maşină se aflau patru tineri. Din fericire, toţi au reusit să iasă la timp din maşină.

RomaniaTV.net
06 mai 2013, 14:39

Erau patru persoane, au ieşit toţi la timp, şi-au scos bagajele, numai că nu s-a salvat maşina. Suntem prieteni din acelaşi judeţ„, a povestit un martor.

Pompierii au ajuns la incendiul de pe Autostrada Soarelui după minute bune. Iniţial mai mulţi martori la incendiu au încercat să stingă focul, dar nu au reuşit.

Apelul a fost primit în jurul orei 17.37. Un echipaj s-a deplasat în cel mai scurt timp la locul incediului şi intervin. Ei au făcut tot posibilul„, a declarat, la România TV, George Damian, ISU Ialomiţa.

În ciuda intervenţiei pompierilor, maşina s-a făcut scrum. Din nefericire, autoturismul nu avea nici asigurare CASCO.

Nu e maşina mea, nu am asigurare CASCO„, a spus şoferul maşinii.

Carol Vârnă, de la Poliţia Autostrăzi, a precizat că incendiul s-ar fi produs din cauza supraîncălzirii maşinii sau a unui scurtcircuit.

Autovehiculul a luat foc din cauza supraîncălzirii sau a unui scurtcircuit. Un incident identic s-a produs pe A1, un autoturism a ars în întregime. Am luat legătura cu pompierii în următoarea secundă în care am sesizat incendiul. S-a izolat cât mai mult acel focar de incendiu, prin îndepărtarea autovehiculelor şi persoanelor„, a declarat, la România TV, Carol Vârnă.

Aproximativ o oră circulaţia a fost întreruptă pe Austrada Soarelui pe sensul dinspre Constanţa spre Bucureşti. Coada de maşini pe acest sens de mers se întindea pe o distanţă de aproximativ 14 kilometri.

Incidente în trafic au avut loc luni după-amiază şi pe A1, Bucureşti – Piteşti. Un accident în care au fost implicate patru maşini a avut loc luni după-amiază pe Autostrada Bucuresti – Pitesti, la kilometrul 20, pe sensul de intrare în Bucureşti, informează România TV. Pe de altă parte, la kilometrul 108 o maşină s-a făcut scrum, după un incendiu la motor.