Maşina unui deputat, blocată de Poliţia Locală din Iaşi. Ce spune politicianul

Deputatul Viorel Blăjuţ si-a gasit masina de lux cu rotile blocate de "caracatitele" Politiei Locale. Acesta îşi parcase autoturismul pe trotuarul de vizavi de Casa de Asigurari de Sanatate din Iaşi, in apropierea casei in care locuieste.

05 feb. 2016, 14:58
Maşina unui deputat, blocată de Poliţia Locală din Iaşi. Ce spune politicianul

„Dintr-o încercare penibilă de intimidare a celor pe care îi vede posibili contracandidați la primarie, dl. Chirica pune Poliția Locală la pândă. Cred că începe să calce pe urmele mentorului său, începând să uite limitele atribuțiilor sale. Am parcat în fața casei mele cu ceva treabă, pentru ca apoi să constat că mi s-au blocat roțile. Probabil că Poliția Locală asta face toată ziua, mă urmărește să mă prindă cu ceva, având în vedere timpul scurt în care au „acționat”. Nu am nici o problemă să-mi asum responsabilitatea pentru acea parcare, însă am o problemă cu faptul că aplicarea legii se face nuanțat, pe criteriul rudeniei și cumătrelilor cu dl. Chirica. Pe când unii sunt urmăriți și hărțuiți, alții se lăfăie prin oraș încălcând orice regulă după cum poftesc, iar autoritățile închid ochii. Am un singur mesaj pentru el: toți cei care uită unde li se termină atribuțiile și unde începe abuzul ajung în același loc, în final”, a spus Viorel Blajut.

Paradoxal, deputatul a semnalat acum cateva luni un abuz al Poliţiei Locale, referitor la blocarea roţilor de la maşinile altor şoferi care au parcat acolo.