Maşini Land Rover, rechemate în service. Două mărci pot lua foc din cauza unei defecţiuni

Alertă pentru posesorii de Land Rover din România. Mai multe maşini vor fi rechemate în service pentru ca pot lua foc din cauza unei defecţiuni.

22 nov. 2016, 07:53
Maşini Land Rover, rechemate în service. Două mărci pot lua foc din cauza unei defecţiuni

Producătorul de automobile a chemat aproape 500 de maşini la verificare pentru că au probleme la furtunul de combustibil. Acest lucru poate cauza pe de o parte incendiu la motor, daca motorina vine in contact cu o suprafata suficient de fierbinte (cum ar fi galeria de evacuare), dar poate pune in pericol si alti participanti la trafic pentru ca motorina se scurge pe asfalt si pot fi zone cu aderenta scazuta din acest motiv.

Potrivit România TVe vorba de 472 de masini marca Discovery Sport si Range Rover Evoque, cu an de fabricatie 2016, care au o problema cu furtunul de combustibil de sub capota care trece pe deasupra motorului. Acesta e posibil sa vina in contact cu prinderile din plastic iar in timp acestea pot strapunge mansonul de protectie si furtunul de combustibil. Land Rover nu e singura companie cu probleme…

De exemplu, Mercedes Benz a semnalat ca 172 de masini pot pierde combustibil, iar Renault si Dacia au sute de automobile cu probleme la sistemul de franare.