Maşinile lui Dinu Patriciu au ajuns să fie vândute la second hand. Preţul este ridicol de mic

Pe site-urile cu maşini la mâna a doua, doi dintre bolizii care i-au aparţinut lui Dinu Patriciu au fost scoşi la vânzare la preţul total de doar 200.000 euro, adică la mai puţin de jumătate din valoarea lor reală.

07 nov. 2014, 09:54
Maşinile lui Dinu Patriciu au ajuns să fie vândute la second hand. Preţul este ridicol de mic

Un bolid Morgan Aero 8 – ediţie limitată, şi un Mercedes-Benz SL 600, ambele aparţinând lui Dinu Patriciu, au fost scoase la vânzare în cel mai mare târg auto din Bucureşti, suma cerută pe ambele maşini fiind de doar 200.000 euro.

Citeşte şi Avionul lui Dinu Patriciu, CONFISCAT de o bancă belgiană

Autoturismul Morgan Aero 8 Supersport a fost fabricat pentru a marca 100 de ani de la înfiinţarea companiei, iar preţul de start este de 127.000 lire sterline. Motorul este V8 de 4.600 centimetri cubi şi poate atinge suta de kilometri în 4.2 secunde. Cealaltă maşină, SL 600, are 500 de cai putere si un motor de peste 5.500 centimetri cubi. Valoarea la care a fost urcată pe site este de 30.000 euro.

Citeşte şi Dana Patriciu a trecut de la un apartament cu chirie la o vilă de 20 de milioane de dolari

Maşinile sunt ale Danei Patriciu, le-a obţinut la partaj. Până acum cei care s-au interesat de maşini au vrut doar combinaţii. Morgan-ul a fost făcut pe comandă specială şi este singurul din România. Maşinile îi trezesc amintiri„, a declarat pentru cancan.ro o sursă apropiată familiei.

Citeşte şi Văduva lui Dinu Patriciu a renunţat la doliu la aproape două luni de la moartea miliardarului FOTO