MASTERCHEF 2014 are o „Nouă Casnică”: I-a cucerit pe toţi juraţii de la Masterchef

Orice persoană pasionată de gătit vrea să îşi încerce norocul la MasterChef, iar Alina Laufer, fosta soţie a lui Jorge, a decis să participe şi ea la emisiunea de pe Pro TV.

30 sept. 2014, 11:02

Alături de Alina au venit soţul ei, Ilan, care a gustat din preparatul nevestei înainte de audiţie, şi fiica ei, scrie click.ro. „Am început să gătesc din copilărie, e o pasiune veche, vreau să fie recunoscută”, a povestit Alina.

Citeşte şi MASTERCHEF 2014: Concurentul care a lăsat-o pe Chef Patrizia perplexă: „Ai prietenă?”

Fără emoţii prea mari, fosta soţie a lui Jorge s-a dus în faţa juraţilor, pentru care a făcut un preparat cu totul special. „Shaorma israeliană. Aluatul e din făină, drojdie, l-am lăsat 50 de minute la dospit. Asta e un humus făcut de mine. Carne de curcan, pulpă, cu puţin seu de oaie. Am venit la MasterChef să câştig”, a spus ea.

Citeşte şi MasterChef 2014. Chefii au ramas fara cuvinte când au văzut cum a apărut o concurentă în faţa lor

Alina a fost nevoită să facă genoflexiuni pentru a mai primi secunde în plus şi a reuşit să aranjeze totul în farfurie, dar efortul ei a fost bine primit de cei trei Chefi. Adrian a fost impresionat de preparat şi a luat porţia lui înapoi la scaun. „Asta vorbeşte de la sine. E peste ce poţi mânca în România”, a spus bucătarul care i-a dat un „Da”.

„Mi-ar fi plăcut humusul mai aromat”, a comentat Florin, care i-a dat un „Da”. Cu zâmbetul pe buze şi Patricia i-a spus „Da”, iar Alina a primit şorţul MasterChef.