Masterchef 2014. Florin Dumitrescu: „ProTV m-a SPĂLAT pe creier!”

Masterchef 2014. Lucrează de la 14 ani în bucătărie, iar la 27 de ani a ajuns la performanţa de a trăi un an întreg doar de pe urma a trei luni de muncă la ProTV. Florin Dumitrescu a mărturisit, pentru "ring", că odată cu show-ul "MasterChef" s-a lăsat de bunăvoie "spălat pe creier" de PR-ii din Pache Protopopescu.

26 feb. 2014, 22:45

MASTERCHEF 2014. Prins între filmările la noul sezon „MasterChef” şi familie, specialistul în arta culinară recunoaşte că activitatea lui e atât de rentabilă încât nu are voie să spună cât câştigă din asta. „Noi am început filmările, dar nu ştiu când va fi difuzată emisiunea. Trei luni pe an sunt la ProTV şi restul, în grevă… Rentează să fiu jurat, normal că rentează, din moment ce pe lângă asta nu mai fac altceva. Din când în când mai faci un restaurtant, mai faci o reclamă. La 14 ani câştigam 100 de dolari pe lună. Acum nu vă pot spune cât câştig pentru că am clauză de confidenţialitate şi pierd imediat contractele dacă spun câţi bani primesc. Am şapte-opt contracte care mă obligă să nu spun câţi bani fac”, a declarat Florin Dumitrescu. 

Întrebat dacă la „MasterChef” se teme să guste din mâncarea preparată de vreun concurent mai recalcitrant, Florin a mărturisit că totul e filmat şi oricine face glume proaste va fi eliminat fără drept de apel.

Citeşte mai mult pe ziarulring.ro