MASTERCHEF 2014: Felicia se lauda ca nu a calcat niciodata in sala de fitness, iar greutatea si-o mentine de 17 ani neschimbata gratie dietei sanatoase. Ca o picanterie, noua „casnica” nu si-a pus silicoane, ba dimpotriva, si-a micsorat sanii de la marimea 6 la 4, din cauza durerilor de spate.

“Erau mari si ma durea spatele, pentru ca la greutatea pe care o am erau prea mult. Tot sunt mari si acum, am ajuns la masura patru. Sunt multumita!”, a declarat concurenta pentru cancan.ro.

Constienta de atuurile sale fizice, Felicia adora sa pozeze provocator, in tinute care ii pun in valoare silueta de invidiat, iar pantalonii mulati de piele, fustele scurte si bluzele decoltate se regasesc din plin in garderoba Feliciei.

MASTERCHEF 2014: Felicia Tuca este din Cluj, are 44 de ani si este casnica. Pentru „MasterChef” a renuntat la viata ei in Italia, unde a locuit timp de doua decenii, si s-a intors in Romania. A avut acolo inclusiv un restaurant, pe care l-a inchis din cauza taxelor foarte mari.

Se lauda ca nu a calcat niciodata in sala de fitness, iar greutatea si-o mentine de 17 ani neschimbata gratie dietei sanatoase. Ca o picanterie, noua „casnica” nu si-a pus silicoane, ba dimpotriva, si-a micsorat sanii de la marimea 6 la 4.

Nu o lega de Peninsula nici cetatenia, pentru ca nu a cerut-o niciodata, nici o familie. Asa ca a decis sa-si urmeze pasiunea pe plaiurile natale.

MASTERCHEF 2014: Rulourile ei de vinete nu l-au convins pe Chef Catalin Scarlatescu, insa cei doi „DA” din partea lui Chef Sorin Bontea si Chef Florin Dumitrescu au fost suficienti pentru ca noua „casnica” sa primeasca un sort la „MasterChef”.

Cu singurul regret ca a venit incaltata cu pantofi stiletto, cu tocuri uriase care i-au pus la grea incercare membrele inferioare, Felicia a plecat acasa fericita ca se va intoarce si in etapa urmatoare a celui mai tare show culinar.

MASTERCHEF: Juratii au avut-o in fata lor marti seara si pe Alexandra Shine, o cantareata cunoscuta din Republica Moldova, care si-a facut aparitia la „MasterChef” dornica sa ia un sort si sa intre in competitie. „MasterChef e emisiunea mea preferata, nu am ratat nici un sezon. Asta o sa fie o scoala pentru mine, mi-am dorit mereu sa merg la o scoala de bucatarie. Daca voi castiga, am sa deschid un restaurant”, a marturisit aceasta.

„E facut cu dragoste”, a spus Alexandra despre tarta sa cu ciocolata. „Ma luati?”, a continuat ea cu zambetul pe buze, iar Florin i-a raspuns cu mult umor ca el este casatorit. Alexandra Shine a plecat acasa cu mult ravnitul sort „MasterChef” si speranta ca va putea demonstra in urmatoarea proba ca merita sa ramana in concurs.

Cantareata Alexandra Shine e dornica sa demonstreze ca are talent nu doar la muzica si dans, ci si la gatit. E cunoscuta pentru activitatea sa in cadrul Baletului Teodor, dar si in trupa The Hot Diamonds.

MASTERCHEF 2014. Alexandra Shine a venit din Republica Moldova pentru a participa la MasterChef şi pentru a arăta că este şi o gospodină desăvârşită, nu doar o cântăreaţă frumoasă şi talentată.

Citeşte şi MASTERCHEF 2014: Blonda de la Masterchef şi-a deschis magazin de condimente

MASTERCHEF 2014. În ediţia de marţi, 25 martie, la MasterChef, Alexandra nu a fost fi singura concurentă din străinătate. Chefii Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu au dat piept cu mai mulţi străini, din Italia sau chiar India, dar şi de peste Prut. 

Citeşte şi Concurentul fără degete, care a făcut juraţii MASTERCHEF să plângă, are o POVESTE EMOŢIONANTĂ