Carei ispite culinare ii rezisti cu greu? Cum te mentii in forma?

Florin Dumitrescu: Nu rezist cam oricarui fel de mancare bine gatita. Eu mereu trebuie sa gust din mancarea pe care o gatesc si asta ma ajuta sa nu mananc foarte mult si astfel reusesc cumva sa tin sub control kilogramele. Dulciurile sunt insa irezistibile! Recunosc ca un desert bine facut ma poate cuceri

Sorin Bontea: Sa stii ca nu e greu sa te mentii in forma, depinde cat de mult mananci. Banuiesc ca tuturor ne plac sarmalele, carnatii, putina mancare mai grasa, dulciurile, dar secretul este sa nu abuzezi. Depinde cat de mult si cat de des alegi sa mananci mancaruri mai grele. Eu nu am astfel de probleme, imi place mancarea in general, atata timp cat e bine gatita si cu gust, insa niciodata nu intrec masura. Mie imi plac mult ciorbele, de exemplu. Intotdeauna daca pot alege, aleg o ciorba gustoasa. Sa nu va imaginati ca acasa mananc in fiecare zi preparate sofisticate. 

Catalin Scarlatescu: Unora le iese chestia asta mai bine, altora mai putin, cand trebuie sa gusti din tot ce faci… As manca peste si cam tot ce traieste in apa dimineata, la pranz si seara.

MASTERCHEF: Elena Lasconi a câştigat ediţia din 2013

MASTERCHEF: Elena Lasconi este câştigătoarea ediţiei cu vedete a emisiunii „MasterChef”. Prezentatoarea emisiunii „Dincolo de Povestiri” e reuşit să-i cucerească pe cei trei chefi la proba finală cu o delicioasă prăjitură cu ciocolată şi coniac. De asemenea, juraţii au apreciat şi evoluţia Elenei pe parcursul competiţiei în carevedeta a fost mereu cu un pas înaintea celorlalţi.

MASTERCHEF: Titlul de „MasterChef ” este confirmarea muncii şi pasiunii mele de mulţi ani în bucătarie, dar cel mai important este biletul de intrare în lumea fascinantă a secretelor şi trucurilor perfecţiunii în gastronomie. Eu acolo vreau să ajung. Îmi doresc ca preparatele mele să hrăneasca fizic, vizual, dar şi spiritual. Fiecare farfurie să fie o declaraţie de dragoste şi, credeţi-mă, este posibil. Cred că este timpul să acordăm mai multă atenţie sau măcar la fel de multă atenţie atât interiorului, cât şi exteriorului nostru”, a spus Elena.

Pe lânga laudele şi aprecierile juraţilor, Elena Lasconi a câştigat la MASTERCHEF atât marele trofeu, cât şi premiul pus în joc.

Jumătate din suma câştigată va merge către copiii din programul „Fiecare Copil în Grădiniţă”, implementat de Asociaţia OvidiuRo.

Şi pentru Pacha Man, cel care s-a clasat pe locul al doilea, această performanţă are o mare însemnătate. “Pot să vă spun că pentru mine MASTERCHEF înseamnă foarte mult şi nu mă aşteptam să ajung până aici.MASTERCHEF m-a scos din monotonie, m-a ajutat să mă pun pe picioare din nou. E o lecţie bună de viaţă pentru mine, pentru toţi”, a spus acesta.

MASTERCHEF: Don Baxter a dat foc la tigaie

Prima proba din marea finala de la „MasterChef – Proba Celebritatii” le-a pus pe cele patru vedete ramase in competitie sa gateasca pentru niste copiii, insa proba care parea simpla initial le-a dat mari batai de cap. Don Baxter s-a apucat sa prajeasca multi cartofi, insa intr-un moment de neatentie, uleiul din tigai s-a revarsat si a luat foc. In timp ce colegii sai se uitau cu ingrijorare la flacarile de pe aragaz, Don Baxter a starnit amuzamentul tuturor cu reactia sa. Nepasator la dezastrul din tigaie, concurentul era mai preocupat de cum ar putea salva cartofii sai prajiti. Comportamentul lui Baxter l-a adus la exasperare pe chef Florin Dumitrescu, care a incercat sa-l convinga sa se ocupe de stingerea incendiului mai inainte de toate.

ProTv dă startul pentru cel de-al patrulea sezon MASTERCHEF. Aşa se face că bucătarii amatori care au peste 18 ani şi care sunt pregătiţi să-i dea gata pe juraţii MASTERCHEF sunt aşteptaţi să se înscrie.