MASTERCHEF cu scandal: De ce aruncă juraţii farfuriile concurenţilor. Chef Dumitrescu, ATAC pe Facebook

MASTERCHEF: Laudati de unii si criticati de altii pentru ca, de multe ori, farfuriile cu preparatele nereusite ale concurentilor ajung la gunoi, chef Florin Dumitrescu a decis sa le ofere o explicatie fanilor sai de pe Facebook.

23 apr. 2014, 09:12
MASTERCHEF cu scandal: De ce aruncă juraţii farfuriile concurenţilor. Chef Dumitrescu, ATAC pe Facebook

MASTERCHEF: Intr-o postare pe reteaua de socializare, juratul de la „MasterChef” a marturisit ca multi dintre concurenti au o parere foarte buna despre felul in care gatesc, iar acest lucru nu se justifica de multe ori.

„Sa clarificam niste situatii de aseara:

– dulce si sarat nu il poate combina oricine. Sunt doua gusturi de baza, pe care daca le combini una trebuie sa primeze ( vezi caramel sarat, ciocolata cu fulgi de sare, carnuri cu dulceturi).

Daca gusturile astea doua sunt in cantitati egale iese o tampenie.

Sper sa intelegeti si daca tot nu sunteti de acord cu afirmatia mea, incercati voi acasa.

– farfuriile aruncate pe jos… nu vin in urma unor frustrari de ale mele, sau ale colegilor mei, ci pur si simplu asta merita unii care isi bat joc de mancare, dar totusi au impresia ca sunt foarte buni. Ne ridicam la nivelul discutiei intotdeauna, ne spui ca ne aduci o capodopera si este o mizerie, hop, farfuria pe jos.

Asa ca, meseria noastra de bucatari, transpusa pe sticla poate deranja multa lume.

Dar in momentul in care ajungeti intr-un restaurant si dati bani pe mizerii, se datoreaza faptului ca cei care ar merita sa le aruncati cu farfuria pe jos nu au ce cauta in bucatarie.

Multumesc

P.s. degeaba ma injurati, eu tot voi continua sa fiu spumos „, a scris Florin Dumitrescu pe pagina sa de Facebook.

MASTERCHEF 2014: „Noua Casnică” a fost eliminată de la Masterchef