MASTERCHEF. Judecătorul Gabriel, DECLARAŢII ULUITOARE în timpul emisiunii: Nu e normal aşa ceva

MASTERCHEF. Inainte sa participe la "MasterChef", judecatorul Gabriel Apostol tinea prima pagina a presei nu cu talentul sau culinar, ci mai degraba cu scandalurile in care era implicat. Totul a culminat cu o plangere la politie facuta chiar de sotia sa, care a avut nevoie de cateva zile de recuperare dupa altercatia cu Gabriel.

RomaniaTV.net
03 iun. 2014, 19:26
MASTERCHEF. Judecătorul Gabriel, DECLARAŢII ULUITOARE în timpul emisiunii: Nu e normal aşa ceva

MASTERCHEF. La un an si jumatate de la incident, judecatorul Gabriel a recunoscut, in emisiunea „MasterChef”, ca relatia cu sotia sa este una delicata si ca nu este sigur ca mai exista sanse de impacare.

Citeşte şi CÂŞTIGĂTOR MASTERCHEF 2014: S-a aflat cine va lua trofeul în acest an

„Am vorbit cu sotia, suntem in relatii acceptabile. Am avut o perioada grea. Impacarea e o chestie destul de complicata. Eu nu mai am incredere in ea de la chestia cu politia. Nu te duci tu la politie sa faci plangere penala pentru doua-trei palme, alea se puteau rezolva intre noi. Recunosc, nu sunt un sfânt, dar nu sunt nici cel mai nenorocit criminal să-mi faci plangere ca la ultimul nenorocit şi să mă fugărească ăia prin oraş. Nu e normal aşa ceva”, a declarat Gabriel, potrivit masterchef.protv.ro.

Vezi şi: Noua casnică MASTERCHEF, udă şi murdară pe plajă. Blonda încinge minţile bărbaţilor perverşi

MASTERCHEF. Aspirantii la titlul de MasterChef au vrut sa descopere reteta succesului si au intrat in cel mai important cooking show din Romania, insa lupta se apropie de sfarsit, pentru ca cei 9 concurenti ramasi in competitie intra acum in linie dreapta catre marea finala MASTERCHEF.

Marti, ei au fost provocati sa reproduca un meniu validat Michelin, avand la dispozitie doar o fotografie si un buget definit. Dificultatea testului a cresscut din cauza ca nu vor primi si lista lista ingredientelor.

Dupa asta, concurentii au avut de pregatit masa unor pensionari.