MASTERCHEF: Juraţii au făcut o concurentă să plângă

MASTERCHEF: A treia ediţie din noul sezon al showului le-a oferit juraţilor câteva surprize lacrimogene. O concurentă din Ploieşti a fost atât de emoţionată de participarea la MaterChef că a luat-o plânsul. 

RomaniaTV.net
25 mart. 2014, 23:04
MASTERCHEF: Juraţii au făcut o concurentă să plângă

MASTERCHEF: Georgiana le-a prezentat juraţilor Supă Cremă Rece şi Turtiţe Cous-Cous şi Mac. Chiar dacă a ajuns în faţa Chef-ilor cu zâmbetul pe buze, acesta i-a pierit imediat. „Tu crezi că impresionezi cu nişte turtiţe la MasterChef?, a întrebat-o Florin Dumitrescu, „Nu ştiu, încerc!”, a răspuns concurenta. 

În timp ce Sorin Bontea se pregătea să guste din preparat, Georgetei a început să-i dea lacrimile. După o privire dură Sorin Bontea i-a spus: „Vii la MasterChef cu mâncare de copii mici?”. Florin Dumitrescu l-a completat: „Asta-i tot ce-ai învăţat tu în opt ani de Spania”. Georgiana a răspuns: „Deja tremur toată. Nu ştiu de cine să-mi mai fie frică”. 

Georgeta are 28 de ani si este din Ploiesti. A venit la MasterChef pentru ca se considera inventiva in bucatarie si isi doreste sa invete mai mult.Georgeta a primit sortul MasterChef si, de bucurie, s-a descaltat de cizmele cu toc ca sa poate alerga sa le dea vestea mai repede rudelor ei.

MASTERCHEF: Chef Catalin Scarlatescu a fost din nou subiectul unui moment plin de savoare, atunci cand una dintre concurentele venite la preselectii a marturisit ca este indragostita de el. „Il iubesc de mor, mi-e drag de el, feri-te-ar sfantul” a recunoscut Adriana, cu multa candoare.
Fericita cand a auzit ca primeste sortul MasterChef, concurenta a sarit in bratele idolului ei, ca sa-l sarute. „Pe tine te-a ocolit”, i-a spus Chef Florin lui Chef Sorin Bontea, razand in hohote.

MASTERCHEF 2014. Alexandra Shine a venit din Republica Moldova pentru a participa la MasterChef şi pentru a arăta că este şi o gospodină desăvârşită, nu doar o cântăreaţă frumoasă şi talentată.

Citeşte şi MASTERCHEF 2014: Blonda de la Masterchef şi-a deschis magazin de condimente

MASTERCHEF 2014. În ediţia de marţi, 25 martie, la MasterChef, Alexandra nu va fi singura concurentă din străinătate. Chefii Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu vor da piept cu mai mulţi străini care vor încerca să-i impresioneze, veniţi din Italia sau chiar India, dar şi de peste Prut. Astfel, pentru cei trei juraţi de la MasterChef experienţa de marţi va fi un adevărat tur de forţă prin bucătăriile tradiţionale din jurul lumii.

Citeşte şi Concurentul fără degete, care a făcut juraţii MASTERCHEF să plângă, are o POVESTE EMOŢIONANTĂ

 

„MasterChef” cere superlativul in bucatarie. Iar juratii nu au facut rabat de la pretentii nici aseara, cand in cel mai tare show culinar al momentului a curs cu laude, dar si cu critici si reactii dure. „MasterChef” a fost lider de audienta in intervalul orar 20.27 – 22.31, pe toate categoriile de public.

Asa se face ca aproape 3 milioane de romani au stat cu ochii pe „MasterChef” in minutul de aur 21.43, in vreme ce pe publicul comercial, Pro Tv obtinea la 21.42 un varf de audienta de 21,2 puncte de rating si 42,1 % cota de piata, de aproape cinci ori mai mult decat urmatoarea clasata, Kanal D, cu 4,8 puncte de rating si 9,5 % cota de piata.

 

„MasterChef” a spulberat concurenta marti seara, 25 martie, inregistrand o audienta medie, pe publicul comercial din mediul urban cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani, de 16,1 puncte de rating si 33,2 % cota de piata, urmat de Antena 1 cu o medie de 7,1 puncte de rating si 14, 6 procente din cota de piata. Pro Tv a fost lider de piata si pe publicul din mediul urban cu o medie de 12,7 puncte de rating si 22,7 % cota de piata, a doua clasata, Antena 1, obtinand o medie de 7,2 puncte de rating si 12,8 % cota de piata. „MasterChef” nu a avut rival nici la nivelul intregii populatii a tarii, conducand topul audientelor cu o medie de 12,1 puncte de rating si 21,5 % cota de piata, in vreme ce Antena 1 se clasa a treia, dupa Kanal D, cu o medie de 7,2 puncte de rating si 12,7 procente din cota de piata.