MASTERCHEF: Simpaticul Nini trece prin momente CUMPLITE

MASTERCHEF: Nini Pham, unul dintre cei mai apreciati concurenti ai ultimului sezon MasterChef, trece prin momente grele. El trebuie să facă o operaţie dificilă la ochi, dar a renunţat în ultimul moment. . 

30 iul. 2014, 10:07
MASTERCHEF: Simpaticul Nini trece prin momente CUMPLITE

MASTERCHEF: „Super! Oare este cineva mai norocos ca mine? Risc sa raman „fara ochi” dupa operatie. Nu-i nimic! Cel mai rau: raman orb. Nu mor”, a dezvaluit Nini, dupa ce a stat de vorba cu medicii. „Sansele sunt 50/50. Ori raman orb, ori se vindeca pe jumatate”, a mai spus fostul concurent de la „MasterChef”.  Acesta a descoperit de curand gravele probleme cu vederea si nu-i vine sa creada ca ar putea ramane orb la doar 24 de ani. Ulterior, el a anunţat că a renunţat la intervenţia chirurgicală în detrimentul altor metode de vindecare. 

Tragedie: A murit un finalist Masterchef. Suferea de o boală incurabilă

Dupa MasterChef, Nini a anuntat ca are planuri mari alaturi de iubita sa, Trang, o tanara in varsta de 21 de ani. 

Aceasta nu este prima incercare prin care trece simpaticul Nini. In urma cu cativa ani, pe cand era la liceu, a avut o frumoasa relatie cu o fata care, din pacate, si-a pierdut viata intr-un accident. Pentru fostul concurent de la MasterChef socul a fost cu atat mai mare cu cat el a tinut-o in brate pana cand aceasta si-a dat ultima suflare. “Intr-o zi, dupa ce s-a terminat scoala, ea a avut un accident. A fost un mare soc pentru mine… stateam acolo tinandu-o in brate, dar nu puteam sa fac nimic, nici macar nu puteam sa strig ajutor. Nu am facut nimic decat s-o tin in brate si sa ma uit la ea, iar in acel moment mi-am dat seama cat de mult am iubit-o si nu am avut ocazia sa-i spun. Am stat acolo pana cand i s-a stins viata”, a povestit Nini.