MĂSURI fără PRECEDENT pentru familia fetei violate din Vaslui. Eleva şi părinţii ei au fost nevoiţi să se mute

Poliţia este în alertă după condamnările din dosarul violatorilor din Vaslui. Au fost luate măsuri speciale pentru protecţia fetei şi a familiei ei. În plus, zeci de forţe de ordine sunt pe străzi de teamă că susţinătorii celor şapte tineri se vor răzbuna. Între timp, tinerii au fost mutaţi de la Arestul Poliţiei în Penitenciarul Vaslui, informează România TV.

18 aug. 2015, 09:16
MĂSURI fără PRECEDENT pentru familia fetei violate din Vaslui. Eleva şi părinţii ei au fost nevoiţi să se mute

Tânăra a fost nevoită să se mute împreună cu familia sa, din casa de la Munteni, în apartamentul pe care îl au în Vaslui. Susţinătorii celor şapte violatori au adus numeroase ameninţări atât la adresa fetei, cât şi a familiei ei. Susţinătorii băieţilor spun că nu a fost vorba de un viol, ci despre un act sexual care s-a petrecut cu acordul fetei.

Citeşte şi Locuitorii din Văleni, satul celor şapte violatori, au o cerere incredibilă: Să fie condamnată şi fata! VIDEO

Tatăl tinerei a fost înştiinţat să apeleze la poliţie, atunci când sunt ameninţaţi în vreun fel.

Citeşte şi DECLARAŢII ŞOCANTE în cazul violului din Vaslui. Tatăl unui inculpat: Fata a mai fost cu persoane, a luat bani

Cei şapte violatori din Vaslui şi-au petrecut prima noapte în spatele gratiilor, după decizia-bombă din cel mai mediatizat dosar al anului. Ei au fost mutaţi din Arestul Poliţiei la Penitenciarul Vaslui, moment în care ceilalţi deţinuţi au început să îi huiduie.

Tinerii care au batjocorit o elevă până la leşin au primit împreună peste 45 de ani de puşcărie. Cu toţii însă vor să atace sentinţa fiindcă pedepsele li se par prea mari.

Citeşte şi ULTIMA ORĂ! Unul dintre violatorii din Vaslui a vrut SĂ SE SINUCIDĂ

Citeşte şi DECLARAŢII BOMBĂ în cazul elevei violate din Vaslui: Fata ar fi vrut să se mărite cu unul dintre agresori