Mătuşa lui Leo de la Strehaia, ridicată de mascaţi pentru executarea unei pedepse de 7 ani de închisoare

Polițiştii gorjeni au pus în executare, joi seara, opt mandate de arestare ale unor persoane de etnie romă din cartierul Meteor și unul din Mehedinți.

13 oct. 2017, 14:52
Mătuşa lui Leo de la Strehaia, ridicată de mascaţi pentru executarea unei pedepse de 7 ani de închisoare

 Este vorba despre romi condamnaţi pentru comiterea infracţiunii de evaziune fiscală. Este vorba de Mihai Istrete Petre de 34 de ani, Ilarie Olga de 31 de ani, Mihai Istrate de 50 de ani, Mihai Marița de 31 de ani, Lăța Ion de 47 de ani, Priboi Biriță de 31 de ani, Mihai Marița de 48 de ani și Ilarie Biriță de 47 de ani, din Târgu Jiu, cartierul Meteor.  Curtea de Apel Craiova a pronunţat verdictul final, iar condamnările vin la mai bine de patru ani de la primele descinderi ale oamenilor legii în cartierul palatelor romilor gorjeni. Cei în cauză vor sta în spatele gratiilor între 2 şi 9 ani, inculpaţii fiind obligaţi să plătească statului sumele de bani cu care au păgubit bugetul.

O pedeapsă de 7 ani, cu executare, a primit Doru Mihai, zis „Corbaci”, dar și Maria Mihai, mătușa vestitului Leo de la Strehaia. Ea va avea de executat 7 ani de închisoare.

Petre Istrate Mihai, zis „Palețu” poate fi considerat unul dintre liderii grupării, fiind condamnat la 6 ani de pușcărie.  9 ani are de executat și Istrate Mihai, zis „Gângână”, acesta fiind și recidivist. Ion Lăța-o pedeapsă finală de 5 ani și 6 luni. 6 ani cu executare pentru Biriță Priboi, cunoscut în Meteor drept „Birea”, o rudă a acestuia, Biriță Ilarie, având și el de executat 5 ani. Șase ani a fost decisă și pentru Marița Mihai, zisă „Gabi”, în timp ce o prietenă a sa, Olga Ilarie, zisă „Lifi”, ar trebui să stea în pușcărie 5 ani, la fel ca și Marița Mihai, zisă „Marica”.

Citeşte şi:  Leo de la Strehaia vrea protecţie de la minister după ce a fost bătut. Iată cine a comandat execuţia sa VIDEO