Mazăre, despre Mihaela Rădulescu: „O haimana. A prins-o bărbatul ei la măciuci cu altul” VIDEO

Radu Mazăre a pornit un atac dur la adresa Mihaelei Rădulescu pe care o acuză că l-ar fi înşelat pe bunul său prieten Elan Schwrtzenberg.

29 iul. 2013, 08:14
Mazăre, despre Mihaela Rădulescu: „O haimana. A prins-o bărbatul ei la măciuci cu altul” VIDEO

Radu Mazăre este supărat foc pe Mihaela Rădulescu pentru faptul că aceasta ar fi fost prinsă de Elan, fostul său soţ, cu alt bărbat. Edilul Constanţei afirmă cu certitudine că fosta prezentatoare TV i-a fost infidelă fostului soţ.

Fostul ei soţ, Elan, este prietenul meu foarte bun. O femeie măritată, cu copil nu mi-am imaginat că poate să facă aşa ceva. Am fost la ea în casă, mi-a făcut de mâncare. O femeie măritată pe care o prinde bărbatul că se duce pe nu ştiu unde şi se… cu altul, în ochii mei a căzut, e o haimana. O femeie care este tratată prinţesă de către bărbatul ei şi ea merge la măciuci cu altul este o haimana„, a afirmat primarul oraşului Constanţa despre Mihaela Rădulescu, în cadrul unei emisiuni România TV.

Citeşte AICI reacţia Mihaelei Rădulescu la atacul lui Mazăre.

Rugat de prezentatoarea Cristina Herea să vorbească frumos pentru că ar putea primi amendă de la CNA, Mazăre a decis să părăsească emisiunea.