MAZĂRE, REPETIŢII pentru cel mai INCENDIAR SHOW al verii. Nu o să crezi în ce urmează să se costumeze VIDEO

Radu Mazăre a făcut repetiţii pentru ultimul spectacol de la carnavalul din Mamaia în care îl va interpreta pe Ramses al II-lea. Alături de primar pe scenă vor fi fete frumoase dar şi animale sălbatice: lei, pitoni, cămile şi un aligator.

27 aug. 2014, 14:21
MAZĂRE, REPETIŢII pentru cel mai INCENDIAR SHOW al verii. Nu o să crezi în ce urmează să se costumeze VIDEO

Agitaţie mare la Constanţa, unde Radu Mazăre se pregăteşte pentru ultimul rol al verii. Primarul a avut repetiţii pentru spectacolul în care va deveni Ramses al doilea, cel mai are faraon al Egiptului. Radu Mazăre a făcut proba carului de luptă şi a admirat fetele din harem, potrivit România TV.

Citeşte şi Radu Mazăre, cu faţa PLINĂ DE SÂNGE VIDEO

Ramses al doilea se va reîncarna sâmbătă la Mamaia, în ultima zi a carnavalului. Spectacolul va fi unul cum nu a mai văzut România, promite primarul Radu Mazăre, cel care va intra în pielea faraonului egiptean.

Scenariul e aşa: eu să trag cu arcul la antrenamente, când am armata. Şi o să trag undeva încolo şi o să ţintesc bine, o să cadă şi o raţă de acolo. Am făcut o selecţie de muzică iraniană persană care aduce cât de cât cu ceea ce presupunem noi că era atunci. Şi am probat şi costumul şi am certat-o pe Roxana că nu era destul de lucitor. A fost un conducător iubit, a avut, ca orice mare conducător, multe femei şi a şi trăit mult ceea ce sper să trăiesc şi eu. Şi să şi conduc mult„, a declarat Radu Mazăre.

Mazăre va fi înconjurat de o gardă de luptătoare. Dacă fetele nu vor impresiona publicul, cu siguranţă fiarele de la circ îi vor lăsa pe spectatori cu gura căscată. Leii D’Artagnan şi Xena vor fi vedetele principale. Dar pe scenă vor mai fi un aligator, doi pitoni, o cămilă şi un dromader. Radu Mazăre promite un show pe cinste. El s-a ocupat personal de fiecare detaliu în parte.

După rolul lui Ştefan cel Mare, Radu Mazăre „recidivează” în rolul lui Ramses VIDEO

Şi de această dată, alături de primarul Constanţei va urca pe scenă şi o vedetă. Acum este vorba despre Cabral, care va fi marele preot. Carul alegoric pe care va defila primarul va fi expus joi, pentru ca turiştii să îşi facă deja o idee despre cum va arăta spectacolul de sâmbătă.