Mecanicul de metrou care a lovit-o pe Alina la Dristor a reconstituit filmul tragediei: „Am văzut-o pe fată cum cade, am frânat …”

O tragedie uriasa s-a petrecut aseara in statia de metrou Dristor 1, acolo unde o tanara de 25 de ani a fost impinsa in fata metroului si a murit.    

RomaniaTV.net
13 dec. 2017, 11:57
Mecanicul de metrou care a lovit-o pe Alina la Dristor a reconstituit filmul tragediei: „Am văzut-o pe fată cum cade, am frânat …”

Momentul oribil a fost vazut de catre mecanicul de metrou, dar omul a spus ca nu a mai putut face nimic pentru a evita aceasta tragedie uriasa. 

„Cand intram cu trenul la peron am vazut ca fata s-a dezechilibrat si a cazut, dar nu am vazut ca ar fi fost impinsa. La stiri am auzit de asa ceva. Este cel mai urat moment. Noi stim ca exista riscul sa cada sau sa se arunce cineva si, din pacate, asta s-a intamplat. Este cel mai urat moment ca te simti neputincios, franezi si trenul nu se poate opri instantaneu. S-a dus inainte, iar un vagon a trecut peste ea. Mi-am dat seama ca nu pot sa o evit. Este cea mai urata senzatie si pentru asta nu merita sa fii acolo”, a declarat mecanicul de metrou pentru cei de la observator.tv.

Marţi seară, în staţia de metrou Dristor 1, o femeie în vârstă de aproximativ 40-45 de ani a împins-o pe tânăra de 25 de ani, pe linia de metrou. Aceasta a murit în urma impactului cu trenul, arată Poliţia Capitalei într-un comunicat de presă remis marţi seară MEDAFAX.