Meciul România – Muntenegru a fost mutat de UEFA de pe Cluj Arena

Meciul România - Muntenegru din preliminariile Campionatului Mondial de Fotbal din 2018 se va disputa pe stadionul din Cluj-Napoca al echipei CFR 1907 “Dr. Constantin Rădulescu”, au confirmat pentru MEDIAFAX reprezentanţii UEFA.

25 aug. 2016, 09:52
Meciul România – Muntenegru a fost mutat de UEFA de pe Cluj Arena

Reprezentanţii Biroului de Presă al UEFA au precizat, joi, la solicitarea MEDIAFAX că decizia disputării meciului România – Muntenegru a fost luată de Federaţia Română de Fotbal.

“Federaţia Română de Fotbal a decis ca meciul România – Muntenegru să aibă loc pe stadionul Dr. Constantin Rădulescu”, se arată în răspunsul UEFA la solicitarea MEDIAFAX.

Surse din mediul fotbalistic declaraseră, miercuri, corespondentului MEDIAFAX că partida România – Muntenegru s-ar putea desfăşura pe stadionul echipei CFR 1907 deoarece gazonul de pe stadionul Cluj Arena nu a fost refăcut la standarde după Festivalul Untold.

Meciul de fotbal dintre România şi Muntenegru s-ar putea disputa pe stadionul echipei CFR 1907 Dr. Constatin Rădulescu, nu pe Cluj Arena, deoarece calitatea gazonului nu permite desfăşurarea unei partidei internaţionale la standarde. După Festivalul Untold, gazonul nu a fost refăcut aşa cum ar fi trebuit. Se aşteaptă şi un răspuns oficial din partea delegaţiei UEFA care a inspectat stadionul Cluj Arena”, au spus sursele citate.

Potrivit acestora, o altă problemă care va trebui rezolvată de organizatorii meciului este şi cea a biletelor, în condiţiile în care s-ar fi vândut peste 20.000 de bilete, în timp ce pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu” ar fi omologate doar 17.000.

FRF a anunţat, miercuri, sistarea temporară a biletelor pentru meciul România – Muntenegru din preliminariile Campionatului Mondial din 2018.