Război total Dragomir - Ioaniţoaia. Genţi cu zeci de mii de dolari la mijloc

Publicat: Joi, 24 Noiembrie 2016 13:19 // Actualizat: Joi, 24 Noiembrie 2016 13:19 // Sursa: romaniatv.net

Ovidiu Ioaniţoaia demontează dezvăluirile făcute de Dumitru Dragomir în cartea autobiografică. "Capitolele care mă privesc conţin, din păcate, un şir nesfârşit de născociri şi chiar de jigniri", scrie Ovidiu Ioaniţoaia.

Ovidiu Ioaniţoaia face însă, la rândul lui, dezvăluiri incredibile şi povesteşte cum Dumitru Dragomir a încercat să-l mituiască cu o geantă plină cu bani. Dragomir spune că Ioaniţoaia şi Tolontan i-ar fi cerut zeci de mii de dolari şi câte o maşină pentru a nu demisiona de la Sportul Românesc, dar cei incriminaţi neagă în totalitate.

Adrian Porumboiu desfiinţează cartea lui Dumitru Dragomir: Dialoguri de maimuţoi! Omul e nebun

"Aici, cel poreclit Corleone chiar că e de plâns, de compătimit, deoarece atât chestia cu banii, cât şi cea cu maşinile reprezintă o diversiune. Mai mult decât o simplă invenţie, o manipulare. Gândiţi-vă, cum să-i ceri aşa sume, ba şi maşini, unuia care plătea salarii sub cota pieţii, uneori mizerabile, adesea foarte mici?!", scrie Ioaniţoaia.

Dumitru Dragomir i-a luat pământul lui Gigi Becali la TABLE. "Am făcut 16 vile pe terenul ăla!"

Directorul Gazetei Sporturilor continuă însă şi lansează o dezvăluire bombă: "Intrat în panică, m-a invitat la restaurantul Lido, unde a insistat să-mi dea 50.000 de dolari. Am martori că a deschis servieta diplomat şi mi-a arătat teancul cu bani zicând rămâi şi verzişorii sunt ai tăi, să-i cheltuieşti sănătos!".

Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
carte Dumitru Dragomir Dumitru Dragomir Meciurile vietii mele Ovidiu Ioaniţoaia
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.6589
RON
15 Jul
noapte 17 °
zi 31 °
Ultimele joburi adaugate
24 H