Medeea Marinescu: Îmi doresc ca oamenii să aprecieze mai mult cultura, educaţia, şi nu scandalurile

Medeea Marinescu este o actriţă împlinită. Ea are nenumărate spectacole care se vând cu casa închisă şi a ajuns pe culmea gloriei, însă visând întotdeauna la recunoaşterea pe plan artistic.

25 mai 2014, 09:50
Medeea Marinescu: Îmi doresc ca oamenii să aprecieze mai mult cultura, educaţia, şi nu scandalurile

Am muncit mult si cred ca respectul pentru un actor si pentru munca lui ar trebui sa vina ca o recompensa pentru efortul depus, pentru spectacolele lui si pentru munca pe care o dedica publicului sau, nu pentru scandaluri„, a declarat, pentru cancan.ro, actrita Medeea Marinescu.

Extrem de discreta in privinta vietii personale, actrita a reusit de-a lungul timpului sa isi tina viata personala departe de ochii presei.

Imi doresc ca lumea sa nu mai ia in derizoriu cariera si munca unui artist, traim intr-o lume in care trebuie sa apreciem munca si efortul artistic depus, asa cum este este el. Imi doresc ca oamenii sa vina la spectacolele noastre si sa aprecieze mai mult cultura, educatia si nu scandalurile. Eu acum am familia mea, fiul meu, Luca, spectacolele mele si muncesc in fiecare seara pentru tineretul din ziua de astazi care apreciaza teatrul si actoria„, a spus actrita.

Cunoscuta pentru rolul ei din „Maria Mirabela”, artista care a reprezentat visul copiilor, in aceeasi perioda in care a aparut si productia de exceptie „Veronica” (1972), Medeea Marinescu inca mentine viu interesul celor care o urmaresc si care isi amintesc cu nostalgie de perioada in care frumoasa artista umplea sufletele celor care asteptau cu nerabdare sa o vada in filmul lor preferat.