Medic dispărut în apele Jiului, după petrecerea de Mucenici

Căutări de amploare în apele râului Jiu. Pompierii şi scafandrii încearcă să găsească un veterinar care a dispărut joi seară imediat după petrecerea de Mucenici. Bărbatul s-ar fi aruncat în apă.

10 mart. 2017, 10:17
Medic dispărut în apele Jiului, după petrecerea de Mucenici

Un îngrijitor, în vârstă de 42 de ani, angajat la cabinetul unui medic veterinar din Târgu Cărbunești, a căzut în Jiu. Martorii spun că bărbatul, aflat în stare de ebrietate a căzut, joi seară, în lacul de acumulare de pe râul Jiu, din zona insuliței. Cătălin Lepa participase la o petrecere care avea loc la un restaurant aflat în apropierea lacului.

Potrivit igj.ro, bărbatul ar fi venit băut la petrecere şi a continuat să consume alcool. La un moment dat, acesta a devenit foarte agitat şi s-a îndreptat către lac. Unii martori susţin că bărbatul s-ar fi împiedicat de gardul împrejmuitor, iar alții spun că s-a aruncat în lac în mod intenţionat.

Pompierii au intervenit pentru a scoate din apă trupul gorjeanului, dar nu au reuşit să-l găsească. În ajutorul lor au venit scafandrii, însă nici aceştia nu au reuşit să-l găsească.