Medicii au făcut anunţul despre Florin Busuioc, în această dimineaţă. Fiul sau face apel către toţi cei care îl cunosc

După ce a fost operat și transferat la București, starea lui Busu este bună, dar încă incertă, în ciuda faptului că intervenţia chirigicală a fost un succes, doctorii spun că există riscul ca vedetei să i se mai monteze un al doilea stent.

RomaniaTV.net
17 nov. 2018, 07:51
Medicii au făcut anunţul despre Florin Busuioc, în această dimineaţă. Fiul sau face apel către toţi cei care îl cunosc

Florin Busuioc a suferit în urmă cu o săptămână un infarct, în timpul unui spectacol pe care îl susținea la Craiova.

”Busu trebuie să aibă mare grijă! Vasele de sânge sunt acum extrem de subţiri şi în fiecare moment, poate duce la o ruptură, de aceea, este obligatoriu să meargă periodic la investigaţii.

Veste proastă pentru Florin Busuioc, are interzis la tutun şi alcool. „Va fi dependent toată viaţa de un medicament”

Este posibil să i se mai monteze un asemenea stent în următoarele luni, fiindcă starea lui este delicată. Oricum, trebuie să stea liniştit, să evite oboseala, stresul şi să urmeze un tratament medicamentos corespunzator”, au spus persoane de specialitate.

De ce a stat Florin Busuioc atât de mult în spital? Potrivit procedurilor, prezentatorul trebuia să fie externat la această oră din spital, însă familia a decis ca Busu să mai stea, pentru siguranța lui. Actorul se va întoarce acasă, atunci când nu va mai prezenta niciun risc. 

Citeşte şi „Florin Busuioc e conştient şi vorbeşte”. Care e prognosticul medicilor la o săptămână de la infarct 

”S-a hotărât, după o discuţie cu medicii, să nu se rişte nimic, şi actorul să fie ţinut sub observaţie pe toată perioada investigaţiilor, în plus, avea nevoie de linişte totală, fără vizite sau telefoane”, au spus aceleaşi surse.(Ia-ți mașina visurilor tale în doar câteva luni!)

Fiul lui Florin Busuioc, apel către toți cei care îl cunosc și îl apreciază pe tatăl lui bolnav

Florin Busuioc Jr. a oferit un interviu recent în cadrul căruia a făcut un apel către toți apropiații și fanii tatălui său bolnav, cărora le-a cerut să-i ofere liniște ca să se poată recupera mai repede.

Tânărul artist i-a transmis un mesaj emoționant părintelui lui, Florin Busuioc.

“Mesajul meu ar fi să îl lăsăm pe tatăl meu sa se odihnească şi ii sunt alături, are nevoie de linişte şi insist până când nu îl vom revedea sănătos în fata camerelor şi pe scenă sa nu scormoniţi în trecut.

Ar fi bine ca nici după… În rest, ii doresc toate cele bune şi însănătoşire grabnică!”, a declarat Florin Busuioc Junior.

Mesajul cutremurător primit pe patul de spital de Florin Busuioc. „Trezeşte-te mai repede, să vezi câtă lume te iubeşte”