Medicii au făcut ANUNŢUL DUREROS. Ce s-a întâmplat cu Mario Iorgulescu în SPITAL

Mario Iorgulescu, fiul preşedintelui LPF, Gino Iorgulescu, a fost implicat într-un grav accident de circulație care avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică, pe Șoseaua Chitilei. Mario Iorgulescu conducea Aston Martin DBS, care a fost avariat în urma impactului, iar cealaltă mașină a fost făcută praf, șoferul murind pe loc.

09 sept. 2019, 05:19
Medicii au făcut ANUNŢUL DUREROS. Ce s-a întâmplat cu Mario Iorgulescu în SPITAL

Mario Iorgulescu a fost transportat, imediat, la Spitalul Elias din București. Medicii au constatat că avea hemoragie internă, fiind nevoie de o intervenție chirugicală. Starea lui Mario Iorgulescu era gravă, medicii scoțându-i intestinul subțire. Tânărul în vârstă de 24 de ani se află în comă indusă.

Gino Iorgulescu, prima reacţie după accidentul produs de fiul său, Mario: „Suntem copleşiţi de lacrimi şi de durere”

În comunicatul Poliției nu este precizată viteza cu care circula fiul lui Gino Iorgulescu, însă martorii accidentului au declarat pentru Cancan că acul vitezometrului s-ar fi oprit la 240 km/h!

Cine este bărbatul mort în accidentul produs de Mario Iorgulescu

Mario Iorgulescu a scăpat cu viață în urma accidentului, rămânând conștient după impactul teribil. Medicii au anunțat că a fost operat, iar acum este ventilat mecanic. Celălalt șofer a murit în urma accidentului.