Medicii sunt îngrijoraţi: Reţeta Monicăi Tatoiu împotriva CANCERULUI face pacienţii să renunţe la tratament

Medicii sunt în alertă, fiind îngrijoraţi de numărul mare de pacienţi care folosesc reţeta Monicăi Tatoiu împotriva cancerului. Foarte mulţi bolnavi au ajuns la doctor în fază teminală după ce au folosit ceea ce vedeta susţine că a vindecat-o de cancerul uterin. Oamenii au renunţat la chimioterapie în favoarea unei combinaţii din mai multe plante.

20 oct. 2013, 13:17
Medicii sunt îngrijoraţi: Reţeta Monicăi Tatoiu împotriva CANCERULUI face pacienţii să renunţe la tratament

În urmă cu câţiva ani, Monica Tatoiu declara că suferă de cancer. După un timp a dezvăluit un tratament naturist împotriva acestei boli, care ar fi vindecat-o în mod miraculos.

La mine prevenţia, alimenţatia, modul în care trăiesc a rezonat cu acest tip de tratament care se aplică din 1947. Eu nu sunt medic si de câte ori lumea mă contactează, eu asta le spun: „Mergeţi cu analizele la un specialist API terapeut care este şi medic la bază„, a explicat Tatouiu. 

Citeşte şi O vedetă de la noi, diagnosticată cu CANCER din greşeală

Reţeta conţine : lăptişor de matcă, miere de salcâm, polen măcinat , tinctură de propolis şi ser fiziologic. De aici până la preluarea reţetei de către miile de bolnavi de cancer din toată ţara nu a mai fost decât un pas.

Foarte mulţi pacienţi mă întrebau de asta. Vreau să spun povestea unei paciente. A stat un an de zile cu un cancer mamar, era o doamnă tânără de 30 şi ceva de ani care a făcut tot felul de tratamente naturiste şi când a ajuns la noi avea 40 de kilograme, extrem de slabă cu metastaze în cel puţin patru organe„, a explicat doctorul Şerban Negru, medic oncolog.

Citeşte şi Învăţăturile Monicăi Tatoiu către studentele la Business: sexul şi băutura, cheile succesului

Cu toate acestea, nu toţi bolnavii de cancer au crezut în reţeta Monicăi Tatoiu. În România anual mor mii de oameni din cauza cancerului. Oncologii susţin că vindecarea vine în urma tratamentului cistostatic şi nu în urma tratamentelor naturiste. Cancerul pulmonar este cancerul cu cea mai mare rată a mortalităţii, urmat de cancerul de colon şi cel de sân.