MEDICUL GROAZEI din Slatina: O fetiţă a fost operată de apendicită, deşi avea probleme cu fierea VIDEO

Medicul din Slatina, care a băgat spaima în pacienţi, loveşte din nou. De data aceasta, doctorul a operat de apendicită o fetiţă care avea probleme cu fierea.

11 nov. 2014, 16:39
MEDICUL GROAZEI din Slatina: O fetiţă a fost operată de apendicită, deşi avea probleme cu fierea VIDEO

Fata, în vârstă de 8 ani, a fost dusă la spitalul din Slatina în stare gravă. Medicul Mircea Tusciuc a operat-o de apendicită, potrivit România TV. „A fost operată de apendicită, dar copilul nu avea probleme cu apendicita. Avea cu fierea. Au scos-o din operaţie cu dureri îngrozitoare„, a declarat Alina Stoican, mama fetei.

După operaţie, fetiţa a fost externată, deşi avea dureri groaznice. Panicaţi, părinţii au dus-o la spitalul de urgenţă din Craiova. Medicii de acolo şi-au dat seama că fetiţa avea, de fapt, probleme cu fierea. „A fost operată degeaba, la Slatina, de apendicită. La Craiova i s-a făcut investigaţie, iar medicii ne-au spus că a doua zi o vor opera pentru că are pietre la fiere„, a spus Paul Stoican, tatăl fetei.

Părinţii îl acuză pe medicul din Slatina, care a operat-o pe fetiţă de apendicită. Chirurgul este apărat chiar de şefi. „Operaţia de apendiceptomie a fost făcută pe baza examenului justificat, date care nu susţineau la momentul respectiv o altă afecţiune„, a declarat Claudiu Pătru, directorul medical de la spitalul din Slatina.

Medicul Mircea Tusciuc a mai fost implicat în scandaluri. El a fost condamnat la doi ani şi opt luni de închisoare după ce, în anul 2010, un copil pe care îl operase la mână a murit din cauza unei infecţii.

CITEŞTE ŞI: Caz ULUITOR de MALPRAXIS. O bătrână din Baia Mare a fost operată la piciorul sănătos