Medicul lui Bayern, dezvăluiri şocante: „S-a comportat urât. A fost prima oară în viaţă când am ţipat la cineva”

Hans-Wilhelm Muller-Wohlfahrt a fost dat afară de Pep Guardiola, iar în 2017 a revenit oficial la Bayern Munchen. Doctorul nu l-a iertat pe tehnicianul spaniol pentru modul în care s-a comportat cu echipa medicală şi a făcut dezvăluiri incredibile despre perioada în care Guardiola îi antrena pe bavarezi.

13 mart. 2018, 18:53
Medicul lui Bayern, dezvăluiri şocante: „S-a comportat urât. A fost prima oară în viaţă când am ţipat la cineva”

Hans-Wilhelm Muller-Wohlfahrt este şeful staffului medical de la Bayern şi naţionala Germaniei, dar în 2015 a intrat într-un conflict cu Pep Guardiola, iar şefii lui Bayern au decis să fie de partea tehnicianului, preferând să-l demită pe Muller-Wohlfahrt. Revenit la echipă în 2017, omul care îi îngrijeşte pe fotbaliştii de sute de milioane ai lui Bayern l-a criticat dur pe Guardiola.

BARCELONA CHELSEA (ora 21:45) TELEKOM SPORT LIVE STREAM ONLINE VIDEO în CHAMPIONS LEAGUE

Trăieşte într-o frică permanentă. Cel mai teamă îi este atunci când pierde autoritatea, când îşi pierde puterea în faţa cuiva. A venit la echipă şi fotbaliştii au început să aibă probleme musculare. El crede că e suficientă o încălzire de doar cinci minute şi după face exerciţii cu mingea.

Aveam unele accidentări complicate, iar el îmi zicea să fac minuni. A fost pentru prima dată în viaţa mea când am ridicat vocea, când am ţipat la cineva. Guardiola nu a avut niciodată încredere în mine şi în echipa mea şi d-asta s-a comportat mereu urât„, a spus Hans-Wilhelm Muller-Wohlfahrt.