Medicul RADU ZAMFIR, atacat dur de rudele lui ADRIAN IOVAN VIDEO

Verişoara lui Adrian Iovan spune că Radu Zamfir ar fi putut face mai mult pentru pilot şi studenta Aura Ion. Iulian Rusu, soţul verişoarei pilotului, spune că medicul Radu Zamfir ar fi putut măcar să-i acopere cu pături pe răniţi şi să facă focul.

22 iul. 2014, 07:07
Medicul RADU ZAMFIR, atacat dur de rudele lui ADRIAN IOVAN VIDEO

La şase luni de la accidentul cumplit din Apuseni, rănile familiei lui Adrian Iovan nu s-au închis. Soţul verişoarei pilotului susţine că printre cei responsabili de tragedie este şi medicul Radu Zamfir. Bărbatul îl acuză pe chirurg că nu i-a învelit pe Adrian Iovan şi pe Aura Ion şi că nu a reuşit să facă un foc, pentru a-i încălzi pe răniţi, potrivit Wowbiz.

Citeşte şi Veste TERIBILĂ pentru Răzvan Petrescu, copilotul lui Adrian Iovan în avionul prăbuşit în Apuseni

După jumătate de an de tăcere, rudele lui Adrian Iovan s-au hotărât să vorbească. Încă marcat de dispariţia tragică a pilotului şi a studentei Aura Ion, familia lui Iovan lansează un atac surprinzător la adresa medicului Radu Zamfir.

Putea să fi făcut mai mult, nu ştiu…pentru ce a făcut Iovan pentru el, el nu a fost în stare să pună o pătură pe el. Înţelegeţi? şi trebuia să facă un pic de foc că nu a făcut foc că nu erau lemne. Nu vreau acum să-l acuz pe el, dar măcar o pătură aşa, de prietenie„, a declarat Iulian Rusu, soţul verişoarei lui Adrian Iovan.

Citeşte şi Şase luni de la TRAGEDIA din Apuseni. Mesaj SFÂŞIETOR pe Facebook-ul Romaniţei în memoria lui Adrian Iovan

Şi pentru Aura Ion medicul Radu Zamfir ar fi putut face mai mult, spune soţul verişoarei pilotului.

Păcat şi de fata aia că a murit, a murit îngheţată, cu lacrimile îngheţate. Ziceţi dumneavoastră, o pătură n-a putut pune şi pe ea? nu ştiu ce să zic. Într-adevăr, a fost frig, dar nu foarte frig„, a adăugat acesta.

Adrian Iovan şi Aura Ion au murit pe 20 ianuarie, în tragicul accident aviatic din Munţii Apuseni.