Medicul Silvi Ifirm, noul manager interimar al Spitalului Colentina

Medicul Silvi Ifirm este noul manager interimar al Spitalului Clinic Colentina, aceasta urmând să îşi înceapă activitatea luni, anunţă PMB. Instituţia susţine că urmează să fie făcut public rezultatul auditului financiar de la unitatea medicală.

15 ian. 2017, 15:06
Medicul Silvi Ifirm, noul manager interimar al Spitalului Colentina

Primăria Capitalei anunţă că va fi făcut public şi „un raport complet privind corectitudinea deciziilor fostului management în legatură cu fluxurile medicale din această unitate spitalicească„.

Absolventă a Universităţii de Medicină şi Farmacie “Carol Davila” din Bucureşti, dr. Silvi Ifrim este medic primar de medicină generală, medic specialist în Diabet, Nutriţie şi Boli metabolice, având competenţe în echografie generală şi vasculară. În anul 2004 a devenit doctor în ştiinţe medicale, iar în 2007 a obţinut competenţe în Managementul Spitalelor, ambele în cadrul UMF ‘Carol Davila” Bucureşti.

Cu excepţia primilor doi ani de stagiatură şi a ultimelor 8 luni în care a ocupat poziţia de manager al Institutului Naţional de Gerontologie şi Geriatrie „Ana Aslan”, dr. Ifrim şi-a desfăşurat activitatea, timp de 30 de ani, în cadrul Spitalului Clinic Colentina. Începând din anul 2002, a condus compartimentul/secţia de Diabet, nutriţie şi boli metabolice.