Meditaţii gratuite elevi 2018. Calendar înscrieri şi materii pentru elevii din gimanziu şi liceu

Meditații gratuite elevi 2018. Calendar înscrieri și materii la care elevii sunt instruiți fără bani, prin Centrul de Proiecte Educaționale și Sportive București, în colaborare cu Primăria București.

24 oct. 2018, 06:21
Meditaţii gratuite elevi 2018. Calendar înscrieri şi materii pentru elevii din gimanziu şi liceu

Meditații gratuite elevi 2018. De meditații gratuite vor putea beneficia atât elevii de gimnaziu cât și cei de liceu, scrie a1.ro. Cursurile vor începe din 2019, dar înscrierile încep din data de 27 octombrie până pe 4 noiembrie.

Citeşte şi Încă o VACANŢĂ pentru elevi în octombrie. CALENDARUL anului şcolar 2018 – 2019

Structura anului școlar 2018-2019. Prima vacanta pentru elevi, de vineri

Meditații gratuite elevi 2018. Condiții de participare

Proiectul „Cursuri gratuite de formare pentru elevii bucureșteni” oferă meditații gratuite la o serie de materii importante. La acest proiect se pot înscrie elevi din școlile din București sau cei care au domiciliul în București, chiar dacă nu învață aici. Singurul amendament este acela că elevii se pot înscrie pentru meditații doar la un singur obiect, pentru a oferi această șansă de pregătire unui număr câr mai mare de elevi.

Meditații gratuite elevi 2018. La ce materii se pot înscrie elevii de gimanziu
Elevii din ciclul gimanzial de învățământ se pot înscrie la cursuri de: Limba spaniolă, Limba chineză, Limba germană, Limbă engleză, Limbă italiană, Pictură că mod de exprimare antiviolenta, Dicție, Înot și Actorie.

Meditații gratuite elevi 2018. La ce materii se pot înscrie elevii de liceu
Elevii de liceu pot opta pentru următoarele cursuri: Limba rusă, Limba chineză, Limba arabă, Dans sportiv, Televiziune, Actorie, Managementul afacerilor, Public speaking și Dezvoltare personală, Management de proiect și Leadership.

Meditații gratuite elevi 2018. Cum se face înscrierea
Pentru a beneficia de cursurile gratuite ale proiectului. Înscrierea se va face online, pe site-ul instituției proedus.ro, în perioada 27 octombrie-4 noiembrie 2018.

Cursurile se vor desfășura în weekend, în ambele zile sau doar în una, în funcție de numărul de doritori și vor fi organizate în perioadă ianuarie-mai 2019.

Vor fi 10 ședințe de pregătire, de câte două ore fiecare, la disciplină înot și 7 ședințe de pregătire a câte trei ore fiecare la celelalte discipline. La finalul acestor meditații gratuite toți participanții vor susține testare. Cei care obțin minimum nota șapte vor beneficia de o tabără la mare de șapte zile în vara lui 2019 și trei mese pe zi. Așadar, pregătiți de treabă?!