Melania Renghea a cerut întreruperea pedepsei pentru a-şi crește copiii

Melania Renghea, poliţista care şi-a înjunghiat un superior pe care ulterior l-a acuzat de şantaj şi abuzuri sexuale, a cerut eliberarea din închisoare pentru a-şi putea creşte copiii, rămaşi fără tată. Judecătorii i-au respins însă solicitarea.

RomaniaTV.net
22 feb. 2018, 07:01
Melania Renghea a cerut întreruperea pedepsei pentru a-şi crește copiii

„Respinge contestaţia ca nefondată. Obligă petenta la 70 lei cheltuieli judiciare către stat. Onorariul avocatului din oficiu rămâne în sarcina statului. Definitivă. Pronunţată în şedinţă publică. Document: Hotarâre 71/2018, 16.02.2018″, este soluția dată de magistrații Curții de Apel Craiova la solicitarea fostei polițiste Melania Renghea de a-i fi întreruptă pedeapsa pe care o ispășește după ce l-a înjunghiat pe data de 26 decembrie 2016 pe superiorul său de la acea vreme, pe care l-a acuzat de șantaj.

Solicitarea Melaniei vine după ce copiii săi au rămas și fără tată. Relu Renghea s-a spânzurat pe 9 noiembrie 2017 de un copac în curtea casei sale din comuna Curtişoara. După moartea tatălui, copiii Melaniei Renghea au fost luați în plasament de buncii materni din localitatea Curtișoara.

În luna mai 2016, Melania Renghea a fost găsită vinovată de tentativă de omor calificat de magistraţii Curţii de Apel Craiova şi condamnată la cinci ani de închisoare cu executare, sentinţa fiind definitivă. În plus, Melania Renghea a susţinut că a fost plasată de fostul său şef, ca favor sexual, mai multor şefi ai IPJ şi din Parchetul de pe lângă Judecătoria Balş.