Melania Trump a purtat o jachetă pe care scrie „Mie nu îmi pasă. Ţie?” în timpul vizitei la un centru pentru copiii imigranţilor

Melania Trump, prima doamnă a Statelor Unite, a fost criticată după ce a purtat o jachetă pe care scria „Mie nu îmi pasă. Ţie?” în timpul unei vizite la un adăpost pentru copiii de imigranţi din Texas, scrie BBC, preluat de News.ro.

RomaniaTV.net
22 iun. 2018, 05:56
Melania Trump a purtat o jachetă pe care scrie „Mie nu îmi pasă. Ţie?” în timpul vizitei la un centru pentru copiii imigranţilor

Melania Trump a putut fi văzută purtând geaca, în valoare de 39 de dolari, de la Zara, atunci când se urca în avion.

Purtătoarea ei de cuvânt, Stephanie Grisham, a declarat că „nu există niciun mesaj ascuns” în alegerea acestei jachete şi a criticat presa pentru că se concentrează pe garderoba Melaniei în loc să scrie despre vizita în sine.

Preşedintele Trump a precizat apoi pe Twitter: „Mie nu îmi pasă, ţie?” de pe spatele jachetei purtate de Melania se referă la presa care dă ştiri false. Melania s-a convins cât de mincinoşi sunt şi nu îi mai pasă”.

Melania a purtat din nou jacheta atunci când a coborât din avion la întoarcere şi a ignorat întrebările reporterilor.

Ea a vizitat un adăpost unde sunt ţinuţi copiii imigranţilor în Texas, susţinând că doreşte să contribuie la reunirea copiilor cu părinţii lor.

Majoritatea celor 55 de copii care locuiesc acolo au trecut graniţa neînsoţiţi însă unii au fost separaţi de părinţii lor din cauza politicii administraţiei lui Trump privind imigraţia ilegală.

Directorul programului, Rogelio De La Cerda Jr, i-a transmis Melaniei că majoritatea copiilor au venit din Guatemala şi că sunt „foarte afectaţi” atunci când ajung.

Melania a stat de vorbă cu copiii şi i-a întrebat de cât timp se află în facilitate şi cât de des pot vorbi cu părinţii lor. „Să fiţi buni unii cu ceilalţi, da? Succes”, le-a transmis ea.