Melania Trump numără fiecare minut până la DIVORŢUL de Donald

Prima Doamnă a Americii, Melania Trump, în vârstă de 48 de ani, este nerăbdătoare să divorţeze de soţul ei, preşedintele Donald Trump în vârstă de 72 de ani, dezvăluie o fostă funcţionară la Casa Albă, Omarose Manigault-Newman, într-o carte scrisă de ea.

19 aug. 2018, 18:55

Melania Trump „numără fiecare minut până la terminarea mandatului prezidenţial al soţului ei , Donald Trump, pentru ca ea să poată divorţa de el”, pretinde Omarose, fostă candidată la faimosul concurs iniţiat de Donald Trump , „Ucenicul” şi care a lucrat în administraţia preşedintelui în perioada Ianuarie 2017- Ianuarie 2018.

Dezvăluirile lui Omarose, în vârstă de 44 de ani, au şocat opinia publică şi o mare parte a instituţiei prezidenţiale americane.

Secretarul de presă de la Casa Albă, Sarah Huckabee Sanders, denunţă „minciuni şi acuzaţii false” despre şocanta publicaţie, scrie express.co.uk.

Citeşte şi Soţia preşedintelui, singură în vacanţă la mare, cu bodyguardul. În ce ipostaze au fost surprinşi

În afară de toate acestea, Omarosa este convinsă că Melania ar fi fost obligată să meargă la graniţă, în contextul crizei imigranţilor şi a copiilor acestora care ar fi fost izolaţi de părinţii lor în mod forţat.  „În opinia mea, Melania a fost forţată să meargă la graniţă, în acea zi din Iunie pentru a „curăţa mizeria provocată de soţul ei”, a mai spus Omarosa.

La toate aceste provocări, Melania, mama singurului ei copil, Barron Trump, în vârstă de 12 ani, a dat publicităţii prin intermediul secretarului de presă o declaraţie publică în care afirmă că ea este concentrată pe familia ei. „Cu toate că presei îi plac speculaţiile şi bârfele murdare, mi-ar plăcea să le reamintesc oamenilor că există un copil minor al cărui nume ar trebui să fie ţinut departe de cleveteli pe cât posibil”, a mai scris Prima Doamnă a SUA.