Memeluşa a revenit la obiceiurile rebele. Unde şi-a pus cercel fiica lui Meme Stoica, Teodora FOTO

Fiica lui MM Stoica, Teodora, cunoscută în lumea showbizului drept "Memeluşa", pare să fi revenit la obiceiurile rebele. După ce a avut o perioadă extrem de cuminte datorată relaţiei cu Dan Petrache, fiul afaceristului Adrian Petrache zis "Şefu", Memeluşa şi-a pus cercel în ureche. 

06 feb. 2017, 09:38

Memeluşa s-a întors în ţară, la sfârşitul anului trecut, dintr-un „exil” în Spania, acolo unde a fost împreună cu iubitul ei, Dan Petrache, scrie cancan.ro.

Citeşte şi Fiica lui MM Stoica, Teodora, are un nou iubit. Este fiul unui mare afacerist

La întoarcerea în România, Memeluşa a surprins prin look-ul ei de „fată de casă”. 

Ei bine, se pare că perioada Teodorei Stoica cea cuminte a trecut repede. A fost surprinsă cu cercel în ureche şi având un look foarte sexy şi rebel în timp ce ieşea de la Loft. Cu o geacă de blugi, o rochie pe dedesubt care lăsa să i se întrevadă picioarele dezgolite şi un machiaj adecvat pentru o noapte de „clubbing”, fiica lui MM Stoica a părut foarte provocatoare.

După ce s-a iubit cu fiul cel mic al lui Vasile Turcu, Marius, fiica lui MM Stoica are, de mai multă vreme, o relaţie serioasă cu Dan Petrache, fiul omului de afaceri Adrian Petrache, zis „Şefu”. Părinţii celor doi sunt de acord cu relaţia, MM Stoica şi Adrian Petrache chiar negociind, în trecut, „exilul” cuplului în Spania, pentru ca Teodora şi Dan să nu mai ia parte la viaţa tumultoasă din Capitală.

Citeşte şi Gigi Becali, enervat pe MM Stoica: „Să ia jucători când are el echipă”

Relaţia dintre Memeluşa şi Dan Petrache ar putea duce chiar către un mariaj, având în vedere că cei doi se iubesc deja de ani buni, iar o căsătorie între copiii lor ar părea că este şi ceea ce doresc MM Stoica şi cunoscutul om de afaceri Adrian Petrache.