Mercur, Marte şi Luna formează Triunghiul Fatidic: două zodii suferă cel mai tare

Un impresionant triunghi celest va apărea pe data de 29 martie, după apusul soarelui. Mercur, Marte și Luna se vor alinia în așa fel încât vor forma un triunghi. Acest fenomen astronomic este așteptat cu sufletul la gură de majoritatea celor pasionați de știința ce studiază planetele și mișcările acestora, deoarece va fi o ocazie unică de a vedea Mercurul, planeta care nu se vede cu ochiul liber de obicei.

29 mart. 2017, 11:34

Mercur se va îndepărta în această lună de Soare și va putea fi observat în partea vestică a planetei. În ceea ce privește zodiacul, două semne vor suferi cel mai mult în urma acestui fenomen. Mercur le va influența viețile în mod negativ. Astfel, relațiile cu familia, prietenii și persoana iubită vor fi pe muchie de cuțit, scrie divahair.ro. 

Cele două victime zodiacale sunt guvernate de Mercur. Dacă în mod obișnuit acestea erau binecuvântate de planeta lor guvernatoare cu o mai mare abilitate de comunicare, înțelegere și un grad ridicat de inteligență, în această perioadă lucrurile vor sta diferit.

Gemeni
Mercur este cea mai rapidă planetă de lângă Soare. Viteza cu care aceasta călătorește poate fi comparată cu cea a gândurilor tale. Aceasta te face un orator desăvârșit, iar tu poți să îți folosești această abilitate cu mult tact. Triunghiul format din Mercur, Marte și Lună te va face mult mai neliniștit în această perioadă din cauza pierderii acestor abilități.

Fecioară
Triunghiul fatidic te va face să fii mult mai sensibil la critici în această perioadă. Este în natura ta să fii critic, iar faptul că cineva folosește această armă împotriva ta te face să nu te mai simți confortabil. Nimic nu te mai mulțumește acum și simți o mare presiune pe umeri fără a avea un motiv exact. Deoarece Mercur se va afla la o distanță mai mare de Soare, acesta te va priva de influențele sale benefice. Așadar, fără această planetă care să îți arate calea, te vei simți neputincios și iritat, îndeosebi la locul de muncă. Începi să îți pui întrebări serioase legate de statutul actual. Ești din ce în ce mai nefericit, iar acest lucru te face să nu mai vezi nimic care să merite efortul. Încearcă să îți păstrezi o atitudine pozitivă, deoarece totul va reveni la normal când Mercur va reveni în poziția sa.