MERCUR RETROGRAD are efecte asupra zodiei tale

Mercur este planeta comunicării, a tehnologiei şi a călătoriilor. Etapa sa de retrogradare, care începe pe 18 mai şi se va încheia pe 11 iunie, va afecta într-o formă negativă toate aceste aspecte, mai ales pentru că se află în zodia Gemeni, unul dintre semnele pe care le guvernează.

14 mai 2015, 15:06
MERCUR RETROGRAD are efecte asupra zodiei tale

Mesajele pot ajunge cu întâziere, iar neînţelegerile ne pândesc la tot pasul. Nu este exclus ca acum să întâmpini tot felul de încurcături şi în ceea ce priveşte actele. Este indicat să eviţi semnarea unor contracte, încheierea unor înţelegeri sau finalizarea unor tranzacţii. Erorile de orice tip riscă să-ţi dea planurile peste cap.

Nici călătoriile nu sunt favorizate de acest aspect negativ al lui Mercur. Dacă te pregăteşti să pleci în vacanţă, asigură-te că ţi-ai făcut un plan bine pus la punct, că te-ai pregătit din timp şi mai ales, că nu laşi nimic la voia întâmplării.

Oricât de amuzante ar fi micile vacanţe şi excursii spontane, în această perioadă, activităţile neplănuite nu sunt tocmai bine aspectate. Rişti ca „aventura” ta să fie dată peste cap de evenimente neplăcute.

Sursa: eva.ro